Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede auto

Od: maruska* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

na dojíždění do práce používám starší auto opel corsa B v automatu. Vždycky jezdilo bezproblému, ale nedávno jsem auto umývala a najednou se stala nějaká poruchu (hned po umytí auta, jsem jela za kamarádkou a automobil už měl takový divný zvuk, přišlo mi že auto vůbec netáhlo a když jsem chtěla přibrzdit, tak auto skoro chcíplo. Nicméně za kamarádkou jsem dojela. A když jsem odjížděla tak už jsem nenastartovala. Asi po hodině čekání jsem zapnula klíček znovu a auto chytlo, ale opět mělo nějaký divný zvuk, zvuk motoru zněl také divně.Když jsem chtěla přidat plyn tak auto křičelo na celou ulici. Po několika dnech jsem auto doma nastartovala v pohodě, ale opět to vydává hlasití zvuky. Nejde mi do hlavy jak je to možné, protože před umýváním s autem vůbec nic nebylo, tak mě napadlo jestli se někam nedostala třeba voda.

děkuji za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zde jsou odkazy na podobný problém:

garaz.autorevue.cz/...

motorkari.cz/...

hodnocení

0x

Je potřeba podívat se na různé straánky na webu zaměřené na provoz aut

např. zde

motorkari.cz/...

forum.corsaclub.cz/...

V autech se moc nevyznám, ale ty hlasité zvuky, možná by to mohl být klínový nebo rozvodový řemen. Těžko říct.

Možná zkusit pořádně nabít baterii a pak znova nastartovat. Baterií to asi není, ale proč to nezkusit?

hodnocení

0x

auto.idnes.cz/...

dieselpower.cz/...

forum.cars.cz/...

doplněno 28.06.14 18:10:

Myslel jsem to tak, že to špatné startování a určité zvuky mohly začít souběžně jen náhodně, že to nemusí přímo souviset.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]