Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska nešťastná

Od: lo* odpovědí: 7 změna:

Ahoj vrátila jsem se z dovolené v tunsu jenže sem se tam zamilovala do číšníka vždycky když sme se potakl se mě ptal jak se mám neěkam mě zval říkal že vypadam překrásně večer mi posílal pití říkal mi my love jenomže poslední den odjezdu sem ho tam už neviděla chtěl mě on vůbec vidět? nebo měl volno? nevím ale milovala sem ho.. jednou sem mu dala pusu na líčko ale on chtěl anpít z mojí skleničky ale ta pusa se mu líbila a teď sem doma brečím protože ho už neuvidím v 18 tam chci jet zase jenomže je to hrázná dobaa PS: je mi 14 jemu 25

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, z toho se dostanete. Sice pomaleji, než ten číšník, ale přebolí to. Víte, kolik podobných "lásek" on tam potká za sezónu? A i dospělejších? Máte hezkou vzpomínku a u té to zůstane. Zdravím!

hodnocení

4x

Ahoj. Toto prázdninové zaláskování odezní, chce to čas. Nebrečte, jste bohatší o jeden krásný zážitek. A vzpomínky na to Vám nikdo nevezme. Je třeba na tomto zážitku vidět to pozitivní a hezké, nejen lítost, že už to skončilo..To k životu prostě patří a Vás čeká podobných zážitků určitě ještě spousta. A nejen v Tunisu...

hodnocení

1x
Ten uz ma jine lasky, takze neres ho :) kazdy turnus jine lasky :)

lmgify
hodnocení

0x

Posledni den jsi ho nevidela proto, ze prijel dalsi turnus novych turistek a on zacal vyhlizet novou holku,na kterou by to zkousel.

Takhle to v turistickych centrech chodi. Kazdy tyden jednu novou pipinu nebo dve. Cim naivnejsi, tim lepsi. Neplati to jen pro 14 lete holky, ale i 50 lete zenske - viz clanek (v anglict/.... Vice clanku: prvni, druhy, treti atd.

Vice na Googlu pod nazvy "holiday love rat", "holiday gigolo", "holiday romance".

lmgify

Tak se zda, ze jsem ten problem vyrazne podcenil. Na Internetu je dokonce CELY WEB o holida/... (dovolenkovym podrazakum) v TUNISKU !

Najdes v jejich galerii take toho sveho Don Juana (Casanovu) nebo tam jeste neni?

ivana1
hodnocení

0x

Letní lásky v arabských turistických střediscích je nejrychlejší cesta k pěkně hnusným pohlavním chorobám...pozor, přenášejí se i líbáním!

martinaa*
hodnocení

0x

MIlá Lo, v každém turnusu se najde nějaká mladá naivní slečinka, na kterou stačí udělat pár úsměvů, pár mrknutí - a to pinglíci dobře vědí a využívají toho. Podobných story najdeš tisíce.

Buď ráda, že jste si dali jen pusu, protože hodně holek se "osudově" zamiluje do podobného a po příjezdu ze skvělé dovolené se jim ten úžasný vyvolený, který sliboval lásku na celý život, nejenže už nikdy neozve, protože tou dobou už dělá oči na další naivní husu, která mu to baští i s navijákem, ale nádavkem si slečny taky přivezou třeba nepříjemnou pohlavní nemoc.

Takže si klidně pobreč, ale ber to jako hotovou uzavřenou věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]