Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sablony na piskovani?

Od: nislok* odpovědí: 7 změna:
Dobry den, zajimam se o piskovani skla, mam doma uz i pisek, pistol, kompresor atd., jen sablony jsem si kupovala, a ted bych si je chtela zacit vyrabet sama, ale nevim jak, slysela jsem o nejakych, ktere mohou byt bez plotru, ale popravde vubec tomu nerozumim, tak bych potrebovala poradit, kde koupit, a nejaky navod? Moc dekuji za jakoukoliv odpoved.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě se to dá normálně vyřezat ze samolepící folie, ale výsledek bývá tristní. Mě přijde jednodušší namalovat to v křivkách a nechat za pár kaček vysekat na plotru - je to nesrovnatelně pohlednější

nislok*
hodnocení

Dekuji za odpoved, a nevite kde bych tuto folii sehnala, a jak postupovat?

Mě ani nemusíte psát SZ :)

Když zadáte do vyhledávače ,,reklamní fólie´´ tak budete mít široký výběr. Navíc na pískování jsem vždycky sehnal za ,,pěkně děkuji´´ či flašku, protože ti, kdo mají vysekávací plotry mají k dispozici také různé zbytky třeba kuriózních barev fólií, které nakoupili pro specifického zákazníka a pak už jsou neprodejné. Stejně tak nezáleží na UV odolnosti čí podobných parametrech. Jde jen o to, aby to vydrželo nalepené, než se opískuje sklo, pak to jde stajně dolů.

BTW - sekání fólií dnes dělají i mnozí sklenáři - i tam se můžete poptat.

sonyboj*
hodnocení

0x

Napište mi prosím SZ

sonyboj*
hodnocení

0x

Existuje víc možností, než dává omezený plotr. Pracuji se sklem 30 let. Já chtěl nabídnout rady, ne šablony. Ale to je na delší odbornější konverzaci.

8sam*

Dobrý den, mohl by jste mi poslat Váš email? Potřeboval bych od Vás poradit Děkuji Jura.

absik

dobry den zacal jsem pracovat u jedne firmy zabyvajici se vyrobou akvárijí. rezu sklo na cnc ale je to furt dokola rad bych se s tim pocitacem naucil vic jako treba vybrusy do skla rezani folie a klidne i jine rady ohledne skla sklo me bavi a delam si z nej ruzne blbosti tak bych rad vedel co vse si muzu a nemuzu dovolit. kdyztak napiste na mail : P.Absolon@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]