Nejste přihlášen/a.
Určitě se to dá normálně vyřezat ze samolepící folie, ale výsledek bývá tristní. Mě přijde jednodušší namalovat to v křivkách a nechat za pár kaček vysekat na plotru - je to nesrovnatelně pohlednější
Mě ani nemusíte psát SZ
Když zadáte do vyhledávače ,,reklamní fólie´´ tak budete mít široký výběr. Navíc na pískování jsem vždycky sehnal za ,,pěkně děkuji´´ či flašku, protože ti, kdo mají vysekávací plotry mají k dispozici také různé zbytky třeba kuriózních barev fólií, které nakoupili pro specifického zákazníka a pak už jsou neprodejné. Stejně tak nezáleží na UV odolnosti čí podobných parametrech. Jde jen o to, aby to vydrželo nalepené, než se opískuje sklo, pak to jde stajně dolů.
BTW - sekání fólií dnes dělají i mnozí sklenáři - i tam se můžete poptat.
Existuje víc možností, než dává omezený plotr. Pracuji se sklem 30 let. Já chtěl nabídnout rady, ne šablony. Ale to je na delší odbornější konverzaci.
dobry den zacal jsem pracovat u jedne firmy zabyvajici se vyrobou akvárijí. rezu sklo na cnc ale je to furt dokola rad bych se s tim pocitacem naucil vic jako treba vybrusy do skla rezani folie a klidne i jine rady ohledne skla sklo me bavi a delam si z nej ruzne blbosti tak bych rad vedel co vse si muzu a nemuzu dovolit. kdyztak napiste na mail : P.Absolon@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.