Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší kamarádka

Od: klara6589948556 odpovědí: 5 změna:

Prosím poradte co mám dělat.

Moje nej kamaradka jednou jak jsem byla nemocná se začla bavit z jinou holkou. Ze začátku mi to nevadilo protože nebyly tak spolu a ted se to zhoršilo chodí spolu ven atd. Jak ale není ve škole (chybí často) tak je všechno v poho. Bavíme se spolu smějeme atd. sotva příjde do školy tak jsou zase spolu. Dokonce ji řekla jestli si spolu příští rok nesednou do lavice přitom jsme se domlouvali že jsi sednem spolu. . Samodřejmě moje nej. kam řekla že chce sedět semnou i sní ale moc jí nevěřím protože jsou spolu víc času než semnou a myslím si že chce víc sedět sní. Ta k...a chce nás rozeštvat. Ale jak si zpomenu na ty stare časy tak tobylo všechno great. Ještě mi k tomu mi dneska ta k...a řekla že dolejzám samodřejmě ona dolezá protože jak jsme šli s moji nej. kam domů protože chtěla jít semnou a řekla jí že jde semnou urazila se a šla čekat před její barak. (A potom kdo tady dolejzá) a toho bylo dost...

pls pomozte mi já ji nechci ztratit byly jsme fakt nej. kam. ale ted se to zkomplikovalo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nežárli a nechtěj kamarádku jen pro sebe. Můžete se kamarádit všechny tři a pokud to nejde, pak se musíš smířit s tím, že kamarádka má právo kamarádit se i druhými. Nikdo vás nemůže rozeštvat, když se nedáte. To všechno záleží na tom, jak velké kamarádky opravdu jste. Ber to jako zkoušku vašeho kamarádství prostě..

doplněno 26.06.14 18:37:

Kláro, já chápu, že Ty chceš...Ale zájem druhého si nemůžeš vynutit. Najdi si i Ty jinou kamarádku. Třeba pak poznáš, že tato nebyla pro Tebe ta nejlepší...

klara652444
hodnocení

Ja ji nechci jenom pro sebe ale jenom chci aby se mně všímala ale to se neděje. Jako bych byla nějaký duch. S tím se mám smířit ale stímto se nesmířím.

iz*

Kláro, chceš - to co předvádíš, je projev malého umíněného dítěte: A nesmířím ... a nesmířím ... a nesmířím, ... a chci ... achci ... a chci ... Víš, že opravdu dobrá kamarádka by svou kamarádku v ničem neomezovala, a že by jí přála další kamarádku?

Zamysli se nad sebou, nad svým jednáním a nad svým přístupem ke kamarádce a k okolí.

Ještě mne napadá: Nepřestalo kamarádku náhodou bavit ti stále dávat opisovat češtinu?

hodnocení

0x

Pokud Ti ta holka, co se nově kamarádí s tvou kamarádkou nesedí, tak se s ní asi nezkamarádíš. Protože kdo "sedí" jednomu, nemusí sedět druhému. Mě se to stalo několikrát. Musíš to brát tak, jak to je a nechej tomu volný průběh. Pokud ta tvoje kámoška dá přednost té druhé, nic jiného ti nezbyde než se s tím smířit. Chápu, že tě to štve. Ale bude jiná. To je život.

klara46536

Jo když se semnou nebude bavit tak nemám jinou kamaradku protože to je moje jediná kamaradka co mám proto mi vadí že mně ignoruje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]