Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předvolání k výslechu

Od: gaba94* odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Včera u mě byla kriminální policie a vyptávali se mě (jako svědka) a něco si i zapisovali (ale nic jsem nepodepisovala) a pak se zeptali na jméno, bydliště a datum narození. Chtěla jsem se zeptat, jestli mám teď očekávat předvolání k výslechu nebo jestli jim tohle stačilo. Jednalo se o věc domácího násilí. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klobaska*
hodnocení

1x

To, že Vás kontaktovali a zapsali si Vaše údaje nic neznamená a jednalo se o tzv. prvotní výslech.
Ale záleží na okolnostech, pokud Policie ČR bude shromažďovat důkazy k nějakému tr. činu (přestupku), určitě si pozvou všechny možné svědky za účelem písemného zápisu, takže možná i Vás.

buss
hodnocení

0x

Krominálka, operativa zjišťovala info, prověřovala, šetřila, ale jistě se napřed ptali na data, identifikovali, § 158. Výslech svědka je upraven v tr řádu.

mili3478*
hodnocení

0x

Taky jsem byl svedek a to jsem pritom nic nevidel,byl jsem u vyslechu a u soudu.

doplněno 25.06.14 14:49:

jako svedka me nahlasil soused.

gaba94*
hodnocení

Děkuji. Osobně bych byla ráda, kdyby jim tohle opravdu stačilo. Protože z policie mám divný pocit, ikdyž vím, že jsem nic neudělala a že bych byla jen na "pozici" svědka.

bambula*
hodnocení

0x

V některých případech je lepší, nevím, nepamutuji, neviděl jsem

gaba94*
hodnocení

To jo a asi bych to taky tak udělala, jenže když ten chlap mlátil svojí ženu a dokonce i děti, tak bych byla pro, aby dostal co nejvyšší možný trest.

buss

Joo, ale to nesmí nikdo další usvědčit ze lži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]