Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na vyčištění jater

Od: wamp® odpovědí: 30 změna:

Dobrý večer:) Chci se poradit,jaký přípravek krom diety /samozřejmě/ používáte na pročištění jater.Chlorella je prý velmi dobrá,je to pravda nebo blud? *nevi*Děkuji za postřehy ;)

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na játra je ostropestřec. Ostropestřcový čaj, semínka rozemletá v mlýnku na kávu zamíchaná třeba do jogurtu, ostropestřcový olej...

hodnocení

Inženýrko,děkuji,to vím...Ale,poptávám se na tu chlorellu...Nemáte zkušenosti? Potřebuji detoxikovat blízkého příbuzného...Akutně !

Wamp, hledejte tady: ona.idnes.cz/... Tohohle pána si já velmi vážím, je vidět, že věcem rozumí. O chloreře tam psal něco málo, zkuste pobrouzdat minulými otázkami.

hodnocení

Naufrago,moc Vám děkuji,budu hledat dle Vašich rad ;)

Neděkujte předčasně, pokud vím, psal tam něco v tom smyslu "a jak jste přišla na to, že chlorella detoxikuje?" :-D k některým věcem je překvapivě skeptický, k některým zase lehce "paranoidní". Mně tam kdysi řekl, že bych si měla nechat zopakovat testy na štítnou žlázu - když jsem si představila doktorku, jak ji podruhé žádám o testy (už poprvé s tím měla problém), tak jsem si jen pomyslela, že moc nezná realitu. Testoval byl opravdu na cokoliv. Ale biochemické pochody v těle zná perfektně a je vidět, že se nedá přebít komercí jako další poradci z řad lékárníků, kteří člověku doporučí X přípravků a doplňků, jen aby kupovali a kupovali a hlavně se nepídili po původu obtíží.

doplněno 24.06.14 20:30:

Jinak, já když jsem byla po x-týdenním braní Ibalginu, 10-denním braní Entizolu a opět po vytržení zubu Ibalginu, tak jsem pila čistící čaj od Teekanne a HODNĚ STŘÍDMĚ jsem jedla. Nějakých 14 dní, ne víc ;) na internetu jsou seznamy potravin, které zatěžují játra, to jsem vynechala. Ale pokud k tomu čištění máte závažnější důvod, tak by to asi chtělo víc, to je fakt :)

milan23*
hodnocení

0x
Doporučil bych Absinth z Palírny u zeleného stromu.Ale ne užívání ,,co kdo snese" :)
doplněno 24.06.14 20:35: Pelyněk má vliv na funkci žaludku, žlučníku a JATER.
Nevím jestli zrovna ten v absinthu...
hodnocení

Milane,nechte si ty nesmysly třeba do té vaší palírny !

24.06.14 20:15
hodnocení

0x

Lkvb

LKVB je doplněk stravy od firmy Klas.Má to široké spektrum použití.Na játru to máme vyzkoušene na našich chlapech,kteří už měli dost vysoké jaterní testy a zírala i doktorka při kontrolních odběrech.

doplněno 24.06.14 21:05:

Není zač,hlavně ať zaberou.

hodnocení

Mamino,děkuji Vám,vyzkoušíme ;)

hodnocení

Mamino,nejsem jasnovidec ! Co to znamená?!

Liv.52 je nejlepší a nejspolehlivější přípravek na očistu a regeneraci jater, alkoholici mají po užívání tohoto přípravku jaterní testy jak malá miminka :)

doplněno 24.06.14 21:06:

ten liv. 52 je mnohem lepší, věřte:

himalaya-online.cz/...

hodnocení

Vypadá to dobře:) Ještě by mě zajímalo,za jakou dobu to cca zabere...A také se tam píše,že se po tom poměrně dost tloustne,tak to zrovna nepotřebujeme...*nevi*

hodnocení

0x

Kupuji si Flavobion..ale je dost drahý

hodnocení

0x

Jak se dají umazat játra?

ra252:

jakýmikoliv škodlivinami včetně alkoholu, protože fungují jako filtr :)

Jako že mám v játrech gořavku?

stirecek*
hodnocení

0x
hodnocení

Štírečku,moc děkuji ! Bohužel již nemohu dávat body,tak alespoň *pusa*Tyto stránky znám...Bohužel,domnívám se,že dotyčný na tuto drastickou metodu nepřistoupí,uvidíme...

iz*
hodnocení

0x

S Chlorellou Vám neporadím, o té nic nevím. Ale mám výbornou zkušenost s Flavobionem.

hodnocení

Ivzezko,i Vám děkuji.Podívám se na něj ;)

coccyx
hodnocení

0x

Zkuste kopřivu. 1 šálek denně. Čistí krev a tím ulevuje játrům. Ale je to pomalejší proces. Tak od 1 do 4 měsíců. Déle než půl roku neužívat.

hodnocení

0x

Kdysi, když jsem teprve zjišťovala, co je lupénka za mrchu, mi paní Baraczkayova (ověřená léčitelka a teapeutka), při jedné šílené atace řekla, ať si nejprve ze všeho vyčistím játra. Namixuji kopřivy s vodou a vypiju. Byla jsem pro ty kopřivy daleko v polích, umyla, namixovala, ale polknout jsem nemohla. Fakt, nemohla. Vy to třeba dokážete. Je však pravdou, že nemůžu ani bylinkové čaje. Prostě nemůžu. Regulerně se mi zvedá žaludek a snaží se mně otočit celou naruby. *plac* Paní doktorka, internistka, nějakého slavného jména, besedovala v rádiu a odpovídala na dotazy a na vyčištění jater radila CocaColu. Celou, po malých doušcích. Tu já můžu a občas játra vyčistím. Na revmatologii mi testují játra 3x do roka a jsem dobrá. :-D

hodnocení

Babičko,kopřivy konzumujeme...Dělám z nich čaje.Ovšem s tou Colou jste mě překvapila,vždyť obsahuje tolik cukru *sok*

Cukr je na CocaCole asi to nejmenší zlo :-D

lidus*
hodnocení

0x

Jak začnou pučet pampelišky a kvést sedmikrásky už se pasu, já utrhnu, požvýkám a polknu. Manžel trvá na salátu, listy pampelišek, květy sedmikrásky, trocha citronové šťávy a troška cukru.

2kedar*

Z pampelišky je hodnotnější kořen. Ovšem to polkne málokdo. :) Dělá se z něj macerát, který už je stravitelnější.

hodnocení

Liduško,děkuji,také je jím...Ale,dostat je do toho člověka,to bude horor...

hodnocení

0x

babske-rady.com/... Proklikejte tohle křížem krážem, jsou tam neuvěřitelně zajímavé rady.

hodnocení

Babičko,také děkuji:) Tyto stránky také znám,jsem taková "babka" kořenářka.Mám situaci vyřešenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]