Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer Chci se poradit,jaký přípravek krom diety /samozřejmě/ používáte na pročištění jater.Chlorella je prý velmi dobrá,je to pravda nebo blud?
Děkuji za postřehy
Na játra je ostropestřec. Ostropestřcový čaj, semínka rozemletá v mlýnku na kávu zamíchaná třeba do jogurtu, ostropestřcový olej...
Inženýrko,děkuji,to vím...Ale,poptávám se na tu chlorellu...Nemáte zkušenosti? Potřebuji detoxikovat blízkého příbuzného...Akutně !
Wamp, hledejte tady: ona.idnes.cz/... Tohohle pána si já velmi vážím, je vidět, že věcem rozumí. O chloreře tam psal něco málo, zkuste pobrouzdat minulými otázkami.
Neděkujte předčasně, pokud vím, psal tam něco v tom smyslu "a jak jste přišla na to, že chlorella detoxikuje?" k některým věcem je překvapivě skeptický, k některým zase lehce "paranoidní". Mně tam kdysi řekl, že bych si měla nechat zopakovat testy na štítnou žlázu - když jsem si představila doktorku, jak ji podruhé žádám o testy (už poprvé s tím měla problém), tak jsem si jen pomyslela, že moc nezná realitu. Testoval byl opravdu na cokoliv. Ale biochemické pochody v těle zná perfektně a je vidět, že se nedá přebít komercí jako další poradci z řad lékárníků, kteří člověku doporučí X přípravků a doplňků, jen aby kupovali a kupovali a hlavně se nepídili po původu obtíží.
Jinak, já když jsem byla po x-týdenním braní Ibalginu, 10-denním braní Entizolu a opět po vytržení zubu Ibalginu, tak jsem pila čistící čaj od Teekanne a HODNĚ STŘÍDMĚ jsem jedla. Nějakých 14 dní, ne víc na internetu jsou seznamy potravin, které zatěžují játra, to jsem vynechala. Ale pokud k tomu čištění máte závažnější důvod, tak by to asi chtělo víc, to je fakt
LKVB je doplněk stravy od firmy Klas.Má to široké spektrum použití.Na játru to máme vyzkoušene na našich chlapech,kteří už měli dost vysoké jaterní testy a zírala i doktorka při kontrolních odběrech.
doplněno 24.06.14 21:05:Není zač,hlavně ať zaberou.
Liv.52 je nejlepší a nejspolehlivější přípravek na očistu a regeneraci jater, alkoholici mají po užívání tohoto přípravku jaterní testy jak malá miminka
ten liv. 52 je mnohem lepší, věřte:
Vypadá to dobře Ještě by mě zajímalo,za jakou dobu to cca zabere...A také se tam píše,že se po tom poměrně dost tloustne,tak to zrovna nepotřebujeme...
Štírečku,moc děkuji ! Bohužel již nemohu dávat body,tak alespoň Tyto stránky znám...Bohužel,domnívám se,že dotyčný na tuto drastickou metodu nepřistoupí,uvidíme...
Kdysi, když jsem teprve zjišťovala, co je lupénka za mrchu, mi paní Baraczkayova (ověřená léčitelka a teapeutka), při jedné šílené atace řekla, ať si nejprve ze všeho vyčistím játra. Namixuji kopřivy s vodou a vypiju. Byla jsem pro ty kopřivy daleko v polích, umyla, namixovala, ale polknout jsem nemohla. Fakt, nemohla. Vy to třeba dokážete. Je však pravdou, že nemůžu ani bylinkové čaje. Prostě nemůžu. Regulerně se mi zvedá žaludek a snaží se mně otočit celou naruby. Paní doktorka, internistka, nějakého slavného jména, besedovala v rádiu a odpovídala na dotazy a na vyčištění jater radila CocaColu. Celou, po malých doušcích. Tu já můžu a občas játra vyčistím. Na revmatologii mi testují játra 3x do roka a jsem dobrá.
Babičko,kopřivy konzumujeme...Dělám z nich čaje.Ovšem s tou Colou jste mě překvapila,vždyť obsahuje tolik cukru
Jak začnou pučet pampelišky a kvést sedmikrásky už se pasu, já utrhnu, požvýkám a polknu. Manžel trvá na salátu, listy pampelišek, květy sedmikrásky, trocha citronové šťávy a troška cukru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.