Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zítra mi bude 16 let a měřím 183cm a vážím 70kg. Je to celkem slušná výška, možná vám to bude připadat nenormální ale chci být ještě vyšší (jako můj otec, ten má 193cm). Máma je o hlavu menší než já. Celkem pravidelně posiluji a to docela s těžkýma váhama a do teď mi to v růstu nebránilo. Uvažuji že omezím cvičení abych ještě vyrostl. Strašně se mi líbí být vysoký, vím že to některým dělá zdravotní komplikace, ale otci ani bratranci, který má taky 193cm to žádné komplikace nedělá. Myslíte že mám přestat s cvičením abych vyrostl, a myslíte že ještě vyrostu?
měřím 193 cm. a není to žádná výhra. v 15 letech jsem v autobuse nechtěně mlátil hlavou o madla, které jiným slouží k držení. pokud má někdo futra nestandartně usazené, tak opět tečka na čele.
Tvou výšku, pokud jsi geneticky v pořádku, určují tyto faktory:
(Výška otce+výška matky):2=tvoje optimální výška výškového středu.
Výškový střed má toleranci, která je dána těmito faktory:
Ty a tvá genetická podobnost s otcem.
Ty a tvá genetcká podobnost s matkou.
Pokud jsi víc genetcky podobný otci, tvá výška bude v toleranci (od výškového středu + otcova výška):2.
Pokud jsi víc podoben matce, je výpočet stejný, ale s matkou.
U genetické poruchy však jsou údaje paradoxní k výpočtu.
Lepší je mít průměrnou výšku, vysoké střílejí jako první, protože je na ně vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.