Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kyčli jít na chirurgii nebo ortopedii

Od: joseff* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu s bolestí kyčli zajít na chirurgickou ambulanci, nebo musím k ortopedovi.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Dobrý den, doporučuju Vám stejně jako Hahanaj návštěvu ortopedie. Ale nezkazila byste nic, kdybyste šla na chirurgii, jen by Vám tam ovšem vyplnili žádanku a poslali by Vás právě na ortopedii stejně. Takhle se vyhnete zbytečnému lítání po doktorech.

hahanaj*
hodnocení

0x

šla bych spíš na ortopedii

iz*
hodnocení

0x

Nebo k revmatologovi ... Já bych zašla k praktickému lékaři, popsala mu problémy a nechala se poslat podle jeho uvážení.

joseff*
hodnocení

Děkuji vám za vaše odpovědi.Chci se ještě zeptat, zda byste mi mohli napsat co znamená RTG na CD.

cobrak*

RTG je rentgen, ale to CD... V jaké spojitosti se ptáte?

doplněno 24.06.14 19:07:

Už jsem to asi pochipil. Místo snímku na folii dostanete cédéčko. To bývá většinou na přání pacienta, naposledy to chtěla pacientka, když žalovala lékaře kvůli léčebnému postupu a potřebovala to pro soud.

hodnocení

0x

Zdravím.Moje máma ma 2 kolenní endoprotézy a chodí s tím na ortopedii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]