Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodila by se mnou, ale chybí city

Od: lukas123654789 odpovědí: 9 změna:
Jak by jste pochopili , že holka by s váma chodila,hodně si v váma rozumí ale nic k vám necítí?
Případně , jak se snažit u holky to aby ke mně neco cítila , nenásilně samozřejmě :D nechceme přece někoho nutit že ano
Předem dekuju :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

losfuncha*
hodnocení

6x

Tak tohle asi nejde přivolat :) Musíš se smířit s tím, že budete prostě jen dva velmi dobří kamarádi, co si moc rozumí. Upřímně ti řeknu, že to mám stejně s jedním kamarádem - byl by to ideální partner do života, rozumíme si, říkám mu všechno, mám ho strašně ráda a dala bych za něj ruku do ohně, jako za nikoho jiného, ale nic víc než kamarádství k němu necítím a věř mi, že samotná si za to nadávám :) Ale prostě to nejde, když nejsou city, nedá se s tím nic dělat.

hodnocení

0x

Lásku si nevyhrozíš ani nevyprosíš,buď je nebo ne. Určitě se jednou dočkáte,tady to vidím spíš na přátelství,když jí budete chtít vnutit něco víc,ztratíte i to přátelství...vlastní zkušenost :(

hodnocení

0x

Při lásce musí přeskočit jiskra. Tancovávala jsem za mlada smnoha kluky, byli to prima kamarádi na zatancování a popovídání. Ale nic víc. Když jsem pak uviděla JEHO, bylo to úplně jiné. Myslela jsem na něj, co asi dělá, zda se znovu potkáme...A potkali. Byl na tom stejně, jako já.

Když k Tobě dívka nic necítí, nedá se nic dělat. Ber ji jako kamarádku, se kterou si rozumíš, ale láska v tom není, z její strany. A nejde to vynutit.

Uvidíš, že potkáš dívku, která bude tou pravou. To poznáš. Tak to nelámej přes koleno a tuhle si ponechej jako bezva kamarádku. Jaga.

Je od ní hezké, že je upřímná a řekla Ti všechno na rovinu, aby sis nedělal plané naděje. Za to si jí važ, není to člověk, který maže med okolo huby.

sebod*

Jestli se dokážeš smířit s tím, že jste "jen" kamarádi", tak v tomto kamarádském vztahu setrvej a nijak netlač na pilu. Mám ve svém okolí plno dvojic, které na tom byli na začátku jako Ty. Dobří kamarádi a nic víc... Po letech (nebo i dříve) najednou zjistili, že to jejich kamarádství přerostlo v něco víc.

hodnocení

0x

Stává se to. Jsi jí sympatický, má Tě ráda, ale prostě necítí po Tobě touhu, jako po klukovi. Ale neznamená to pokaždé, že se to u člověka nemůže změnit. Snaž se, ať se s Tebou cítí dobře, uvolněně, buď milý, chápavý, do ničeho ji nenuť..I kdyby jste zůstali jen kamarádi, může vám spolu být i tak moc dobře...City se zkrátka nedají vynutit, jen čas ukáže, zda se to u ní změní..

bruk600*
hodnocení

0x

Nesnažit se, vychází to z principu, že co vlastním, co mám zmáknuté, do čeho hluboce vidím to mne nepřitahuje, to je všední a nudné. Prostě obrať pozornost někam jinam. Potom by po čase mohla i něco cítit, ale mezi tím si musíš něco prožít jinde a jinak bez ní.

lukas123654789
hodnocení

Děkuji všem za rady , takže mi nezbývá nic jinýho , stát při ní jako kamarádce a doufat že padne jiskra.. *modla* ;)

urias
hodnocení

0x

Já tohle zažil s jednou kolegyní, napřed kolegové a ani jeden jsme necítili vůbec nic (spíš naopak), potom jsme se ale občas zakecali a zjistili, že si rozumíme, pak přišlo hodně velké kamarádství a já už něco cítil a ona ne, tak jsme občas vyjeli na výlet a občas jsme si udělali piknik venku. Co je důležité, musíš se jí dotknout tak, abys jí vzrušil, přečti si něco o erotogenních zónách (tedy těch vedlejších - na rukou, zádech apod.) a buď "náhodně" nebo jak třeba u nás za účelem výměnného obchodu (budeš mě šimrat? Já pak na oplátku Tebe) se jí dotýkej tak abys ji vzrušil, nesmíš však dát najevo, že máš zájem ji vzrušit a když to tak uděláš desetkrát, tak sama nevydrží a jistě začne něco cítit, musíš to ale opravdu udělat tak aby nebyl poznat Tvůj záměr. Pokud ses ji ale už snažil někdy vnutit, tak to fungovat nebude a na doteky nejspíš nepřistoupí. Pokud ani při dotecích jiskra nepřeskočí, tak opravdu nemáš absolutně žádnou šanci a musíš se s tím smířit. Mě to zafungovalo nejen u této kolegyně, se kterou jsme teď už pátým rokem šťastni, ale i u několika ostatních kamarádek, kde jsem toho docílil aniž bych chtěl (tímto se jim za to omlouvám).

hop®
hodnocení

0x

Lukáši, možná řeknu něco jiného, než ostatní, ale...
Holky většinou v milostném okouzlení nepřemýšlejí mozkem, stejně jako my chlapi.
Nevím fakt, kolik Ti je, ale, od určitého věku stačí rozum, ten požadavek náhodného sexu je už jen problém v tom jinak krásném a spokojeném vztahu...

Takže - ber tu holku jako kámošku, a nechtěj po ní nic sexuálního. Potom bude snad Tvoje přítelkyně, třeba do konce života...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]