Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 17 let a moje přítelkyně, se kterou chodím už od 11 let, mi nabídla, jestli by jsem nechtěl orální sex (tedy vykouřit), nevím, co na to poraďte prosím.
Máme se hrozně moc rádi, pěkného už jsme spolu hodně prožili, takže, jak poradíte je to bezpečné? Děkuji moc Alexandr.
Dobrý den, jaké nebezpečí máte na mysli a komu by mělo hrozit? Zdravím!
doplněno 20.06.14 20:10:alexandr - zkuste si to a uvidíte. Berte to hravě a když se to někomu z vás nebude líbit, tak nepokračujte.
Dělejte jen to, co je příjemné Vám i přítelkyni. Jinak ji nechte - ona si už poradí.
doplněno 23.06.14 14:27:denny276 - "V kině nebo v kyně - lekne se a kus je v klíně." (přísloví z Horní Dolní nad Malou)
doplněno 23.06.14 15:14:denny276 - já jsem tam nevrazil smajlíka, ale měl tam být (a asi hodně velký). Vše je to o té nesprávné češtině v otázce a podle toho kolega reagoval (tedy, tak jsem to pochopil zas já).
Takže, jde jen o humor, ale možná jsem nerozpoznal z Vaší reakce, že to tak berete.
Já vím, že se při tom neotěhotní a vím, že moje partnerka nemá žádnou nemoc, tedy nehrozí žádné nebezpečí, ale no měl jsem strašný strach, protože jsme o tom nikdy nemluvili a nikdy jsme to nedělali, tak proto. Děkuji moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.