Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je bezpečný orální styk?

Od: alexandr* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi 17 let a moje přítelkyně, se kterou chodím už od 11 let, mi nabídla, jestli by jsem nechtěl orální sex (tedy vykouřit), nevím, co na to poraďte prosím.

Máme se hrozně moc rádi, pěkného už jsme spolu hodně prožili, takže, jak poradíte je to bezpečné? Děkuji moc Alexandr.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jaké nebezpečí máte na mysli a komu by mělo hrozit? Zdravím!

doplněno 20.06.14 20:10:

alexandr - zkuste si to a uvidíte. Berte to hravě a když se to někomu z vás nebude líbit, tak nepokračujte.

Dělejte jen to, co je příjemné Vám i přítelkyni. Jinak ji nechte - ona si už poradí.

doplněno 23.06.14 14:27:

denny276 - "V kině nebo v kyně - lekne se a kus je v klíně." (přísloví z Horní Dolní nad Malou)

doplněno 23.06.14 15:14:

denny276 - já jsem tam nevrazil smajlíka, ale měl tam být (a asi hodně velký). Vše je to o té nesprávné češtině v otázce a podle toho kolega reagoval (tedy, tak jsem to pochopil zas já).

Takže, jde jen o humor, ale možná jsem nerozpoznal z Vaší reakce, že to tak berete.

alexandr*
hodnocení

Já vím, že se při tom neotěhotní a vím, že moje partnerka nemá žádnou nemoc, tedy nehrozí žádné nebezpečí, ale no měl jsem strašný strach, protože jsme o tom nikdy nemluvili a nikdy jsme to nedělali, tak proto. Děkuji moc.

Aha, to je dobrý, tak to se omlouvám, to já vůbec neznám:D Proto jsem se ptala, proč leda v kině:D Děkuji za vysvětlení:)

buss
hodnocení

0x

Bezpečné na co? Neotěhotní!

tomibender*
hodnocení

0x
Dobrý den, samozřejmě riziko přenosu chorob zde je ale minimální. Spíše pozor na opary.
alexandr*
hodnocení

Děkuji Vám moc za odpověď, ještě jednou mo díky, díky

hodnocení

0x

Velké nebezbečí je to,že se přítelkyně třeba lekne a kousne tě. Jinak snad nic vážného nehrozí. A užij si to a nebraň se tomu. Pokud se jí to bude líbit,tak tobě určitě taky.

alexandr*
hodnocení

Děkuji Vám moc všem, kteří mně odpověděli. Děkuji Alex

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]