Nejste přihlášen/a.
Jak se dostanu z Hl. nádraží v Praze k památníku na Vítkově? Ta změť ulic a mostů kolem nádraží se mi ze satelitního pohledu přes mapy jeví jako dokonalé bludiště.
Děkuji
Fialový křížek označuje prostor před nádražím, pokračujte po fialové čáře přes park, pak na semaforech podejdete magistrálu, přejdete (opět semafor) tramvajové koleje, hned za nimi přejdete doleva, potom budete pokračovat rovně po pravém chodníku. Podejdete železniční koridor a na semaforech napřed přejdete rovně a hned potom doleva. Pak vzhůru do kopce a tam to už nemůžete minout.
Přes tu Florenc je to taková zkratka - je to sice dál, ale zato horší cesta . Navíc to bude stát 24 Kč za lístek na metro.
Ben - z Ohrady je to sice skoro po rovině parkem, ale výrazně dál, než z toho hlaváku.
Nebo jednu stanici metrem (C) na Florenc, přestoupit na autobus č. 136 nebo 175 a vystoupit na zastávce "Tachovské náměstí"(jsou to dvě stanice)...
doplněno 23.06.14 22:59:Bene, máte pravdu, chtěla jsem napsat 133 a ze zvyku jsem napsala 136, kterou jezdím častěji...
Dobrý den, nerad Vás opravuji, ale autobus č. 136 jede trasu Prosek - Vysočany - Ohrada - Flora a dál na Jižní Město. Tedy, ještě před měsícem tomu takto bylo (a před tím asi 20 let).
A pro tazatele - jděte pěšky viz ta mapka. Je to hezká procházka, kopeček to sice je, ale zvládne to i kuřák. Zdravím!
doplněno 23.06.14 23:09:ivzez - no, já jen, kdyby to chtěl tazatel využít, aby tam nečekal marně. Ovšem, kdyby přijel na nádraží Praha - Libeň, tak autobus č. 136 má zastávku hned vedle nádraží. Potom by s ním vyjel nahoru na Ohradu, tak by vystoupil a po rovině došel už jen pár kroků.
doplněno 24.06.14 09:09:magdon - asi máte pravdu. Ale, je to hezká procházka a hezký výhled na Prahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.