Nejste přihlášen/a.
Posím,neporadil byste mi někdo,jaké ministerstvo provádí ze zákona dozor nad pojišťovnami?Konkrétně se mi jedná o to,že jsme byli vykradeni v bytě již v roce 1998 a byli jsme pojištěni u pojišťovny Morava,která ale shodou okolností do týdne zkrachovala.Veškeré doklady /od policie,účty na věci a jiný důkazní materiál/ jsme ještě pojišťovně dodali,ale vypořádání škody,která byla asi 160 000,-Kč už jsme nedostali.Za tu dobu se vystřídali asi 3-4 konkurzní správci,kteří se měli postarat o vyřízení pohledávek,dostali jsme za několik let nepatrnou částku.Zjistila jsem si,že tato pojišťovma měla velký majetek,několik domů apod.které šly do dražby a že již bylo uskutečněno hodně dražeb a tím i získány finance.Marně se snažím kontaktovat maily,doporuč. dopisy toho posledního správce konkurzní podstaty,ale vše bez odpovědi.Proto bych se chtěla zeptat na nadřízeném ministerstvu,co se s tím děje.Dříve to prý bylo ministerstvo průmyslo,ale to se mi nějak nezdá.Díky za radu,pokud to někdo ví.S.
Dobrý den, myslím, že by to mělo být Ministerstvo financí. Zdravím!
doplněno 23.06.14 23:50:Nemáte zač. Hodně štěstí ve Vaší snaze!
Česká národní banka
doplněno 24.06.14 08:49:Když už budeme vycházet z odkazu od bena a podíváme se, co v něm doopravdy je, tak zjistíme, že rada není dobře a dozor vykonává ČNB. mfcr.cz/...
To pckop: I Vám děkuji za velmi dobrou informaci,je směrodatná pro můj problém.Jelikož jsem nevěděla,co a jak,pomohli jste mi tak,jak jsem předpokládala.Za to díky všem,že jste mi věnovali svůj čas.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.