Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouzdro na zbraň Dasta - jak nosit?

Od: tomibender* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, pořídil jsem si na ČZ tohle pouzdro, a nějak nechápu, jak se to připevňuje. Má to být pro skryte nošení, takže jsem si představoval, že to je na vnitřní stranu kalhot, ale absolutne nevím, jak ho mám připevnit, jediné, jak to jde, je klasicky zvenku na opasek, ale to moc schovane není.
doplněno 04.08.14 16:01: Pardon, Zapoměl jsem obrázek
doplněno 04.08.14 16:12: Zbraň je na tělo dost priplacla, to ano, i vysoko, ale stejně je to pod tričkem moc vidět. Jako dle zákona je schovana, to ano, ale všichni na vás divne koukají. Ještě jsem slabší konstituce, takže je to jako pěst na oko. Měl jsem problém schovat i starého Walthera PPK. Zatím to hold resim tak, že ji mam v plastovém pouzdře v kapsacich, pokud v tomhle horku mám jen tričko.

Pouzdro na zbraň Dasta - jak nosit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dej odkaz, Dasta vyrábí víc druhů.

btw používám normální opaskové pouzdro a přes to triko nebo mikinu, jako skryté nošení to podle mě stačí.

doplněno 04.08.14 16:06:

Jo, to je normální opaskové, ale pro skryté nošení podle mě vyhoví taky, protože zbraň je v něm posazená docela vysoko, takže tričkem/mikinou/bundou ji v pohodě zakryješ.

Jinak Dasta pro skryté nošení v kalhotách je třeba gunner.cz/...

doplněno 04.08.14 16:19:

Pro "opravdu"skryté nošení se dá použít ledvinka nebo bederní pás

repkin*
hodnocení

2x

Ahoj, není tu fotka ani odkaz. Jestli je to takové to pádlo, tak se strká klasicky za kalhoty, ale není to příjemné, já mám podpažák a taky mi to nevyhovuje :(

doplněno 04.08.14 16:13:

Tohle pouzdro mám taky, docela mi vyhovuje oproti klasickému plasťáku, zbraň pevně sedí na těle, super. Pro mé účely postačuje, ale každému vyhovuje něco jiného. Do toho pouzdrav odkazu bych já osobně taky nešel, nevěřil bych tomu, kolega z práce má plasťák s pádlem, přijde mi to veliký a neohrabaný, ale jak říkám, každého věc.

waffentrager
hodnocení

1x

pouzdro pro skryté nošení od DASTY (Dasta 212). Skryté nošení znamená, že pouzdro nejde pod letní bundou vidět. Když si třeba koupíš klasické pouzdro, tak to každý uvidí protože ti pouzdro i zbraň bude vyčuhovat z pod bundy.

Pouzdro které zmiňuješ, se doporučuje nosit na opasku. Určitě ne za kalhoty...je to nepraktické i z toho důvodu, že v případě tasení se ti může stát, že ti vyletí i pouzdro, popřípadě se postaví do nevyhovující pozice. Opasek tomuto zabraňuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]