Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutridrink - Dávkování - Zkušenosti

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Máte někdo zkušenosti s nutridrinkem? Někdo mi radil v nějaký diskusi,že ho mám pít po jídle,když nemůžu přibrat.Paní psala že s nutridrinkem pracujev práci s lidmi co potřebují přibrat a že ho mám pít 2x až 3x denně k jídlu,jen nevím jestli celej nebo si rozdělit tu flašku na celej den? kdybych měl vypít tři denně tak se to celkem prodraží,ale asi bych to pár dní přežil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Melo by se to pit po jidle cele. Levnejsi varianta je si dat ponjidle 2 banany. A za mesic 5kg nahore.
doplněno 21.06.14 05:52: Po kazdem jidle :). On banan je takovy hodne cukernaty brambor.
punker*
hodnocení

To stojí za zkoušku...díky

Kromě toho, co banán obsahuje, spomaluje peristaltiku střev.

doplněno 21.06.14 10:30:

*zed* zpomaluje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]