Nejste přihlášen/a.
Minulý měsíc jsem viděla v super last minute s all inclusive zájezd do Egypta Hurghada za 6990Kč a Marsa Alam za 7499Kč.Bylo to v Čedoku. Bohužel tento termín mi můj šéf nedal dovolenou a tak prý musím si počakat až na začátek července.Tak jsem to nemohla hned koupit.Dívala jsem se na last minute v červenci a té samé destinace už stojí pomalu dvakrát tolik. Nevěděl by někdo, kde se dají i v červenci sehnat nejlevnější lasty do Egypta nebo Tunisu za super cenu, jakou nabízel před měsícem Čedok 7-8tis.Kč na os.?Myslím si, že v červenci cestovky cenu dosti natáhnou, jelikož vědí,že hodně lidí má dovolené a jsou ochotni za to utrácet,tak asi nemají důvod slevovat v plné sezóně, ale přesto neztrácím naději a hledám i zájezdy v Polsku a v Německu, jprotože bydlím kousek od hranic.Díky všem za dobrý tip na dovolenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.