Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mám hledat levný zájezd do Egypta,Tunisu?

Od: jasnenka1 odpovědí: 2 změna:

Minulý měsíc jsem viděla v super last minute s all inclusive zájezd do Egypta Hurghada za 6990Kč a Marsa Alam za 7499Kč.Bylo to v Čedoku. Bohužel tento termín mi můj šéf nedal dovolenou a tak prý musím si počakat až na začátek července.Tak jsem to nemohla hned koupit.Dívala jsem se na last minute v červenci a té samé destinace už stojí pomalu dvakrát tolik. Nevěděl by někdo, kde se dají i v červenci sehnat nejlevnější lasty do Egypta nebo Tunisu za super cenu, jakou nabízel před měsícem Čedok 7-8tis.Kč na os.?Myslím si, že v červenci cestovky cenu dosti natáhnou, jelikož vědí,že hodně lidí má dovolené a jsou ochotni za to utrácet,tak asi nemají důvod slevovat v plné sezóně, ale přesto neztrácím naději a hledám i zájezdy v Polsku a v Německu, jprotože bydlím kousek od hranic.Díky všem za dobrý tip na dovolenou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Nepíšete na jak dlouho,stravování jaké ubytování? Dovolená se potom srašně liší. Odlet odkud.Dle mě je čedok jedním z dražších cestovek.

hodnocení

0x

Neví,..ale v červenci a srpnu jet do Egypta je sebevražda

doplněno 21.06.14 16:09:

a ještě---- lidi nejlépe právě berou dovču v jarních měsících do takových zemí. A Čedok je opravdu drahý,,Dejte si do hledání levná dovolená a to vás navede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]