Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrapňují mně. Proč?

Od: nikca15* odpovědí: 10 změna:

Je mi 15. líbil se mi jeden starší kluk od nás ze školy z vyššího ročníku. Pozval mě na party k nim domů, byla sem tam sama holka, jinak samí kluci. já jsem se tam tak opila, že si nic nepamatuju. Probudila jsem a bylo mi hrozně zle. byla jsem celá divně olepená, prej jeden z těch kluků si ho vyhonil nade mnou a postříkal mi celý obličej. Teď je mně trapně chodit i do školy. Smějou se mi, že jestli nechci zase pleťovou masku, říkají mi spermožroutka a tak. Nejradši bych se někam odstěhovala.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tot poučení do budoucna ožírat se někde v 15 s partou mladých pitom..ů neni zrovna ten nejlepší nápad ted tomu musíš dát čas ono je to poštuchování časem přejde

hodnocení

2x

sama holka mezi kluky (pubertaci co jsou mega machri) a jeste se tam opijes do nemoty , buhvi co ti vse udelali ... pouceni , nechod jen tak nekde na party.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Proč? Protože jsou to puberťáci. Pro tebe je to důkaz toho, že zdaleka nejsi tak rozumově vyspělá, jak si o sobě myslíš. Současně je to poučení, že každý musí nést následky svých činů.

doplněno 04.08.14 21:09:

Oni jsou puberťáci. Tohle vysvětlení ti nestačí? Jim jsi sice nic neudělala, ale k téhle situaci jsi ty nechala dojít, Kde tedy byla prvotní chyba, která způsobila všechno to ostatní?

cabas*
hodnocení

2x

Musíš přejít do protiutoku,udělat ze sebe -zkušenou-hulibrčku,chlapi celkově jsou citliví na jednu věc a to je velikost ptáka,tak bych to prezentoval ve stylu,že si až tak opilá nebyla,že si chtěla vidět,kterej ho má největšího,ale že ostatní se nepridali,tak maj asi co skrývat a že jestli chtěj tak si to mužou zopáknout,ale at tam nechodí ten,co nemá pořádnou kládu a že ostatní asi neměli co ukázat,když se nepridali tendle pitomec at už ti toho jeho načínáčka neposílá,že seš zvyklá na pořádný ptáky a že všechny holky se mu smály,tak nějakým takovým stylem bych do nich šel

cobrak*
Ano,je to druhá varianta po tom,se nad to povznést. Buď budeš dělat,že se nic nestalo,tudíž ani reagovat na nějaké idioty,nebo budeš útočit tak,jak Ti bylo porazeno. I já bych volil tuhle volbu,protože na to ty kluci nečekají,protože s tím nepočítali.

ronyx*
hodnocení

1x

Povznes se nad to a ty kluky ignoruj. Vždycky si vzpomeň na starou pravdu, že slušný gentleman o svých sexuálních avantýrách a zážitcích nemluví. Jen nevyzrálí jedinci (a puberťáci) mají potřebu se tím chlubit, případně to prezentovat někde na veřejnosti a normální člověk si o těchto "machrech" pomyslí své.

simsalabim*
hodnocení

0x

V 15 letech jsi chlastala, takže to vlastně nemůžeš jít ani ohlásit. Měli by z toho průšvih tvý rodiče. Ale kdyby ti bylo víc, tak jsi nemusela mít teď žádné obavy a jít to nahlásit a ti kluci by z toho měli dobrý průšvih. No pro příště jsi už poučená, že nemáš chlastat. A výsměchu už se asi nezbavíš, takže bych asi doporučovala tu změnu té školy. Vždy to někdo vytáhne. Nejhorší je, že pokud jsi z vesnice, tak se to za chvíli může rozkřiknout i tam.

zajixxx*

Časem to přejde...

eulalie*
hodnocení

0x

Buď ráda, že tě spermatem jen postříkal. Ti kluci tě taky mohli znásilnit, to by asi byl o mnoho horší zážitek. A pamatuj si, že dáma se nikdy neožere do němoty. Pro příště.

hodnocení

0x

A napadlo Tě, že to, co Ti řekli, nemusí být vůbec pravda? Že by se s takovou čuněčinou chlubili, když ví, kolik je Ti let? Že si nic nepamatuješ, tvrdíš jen Ty. Nemusíš to říkat nikomu jinému. A pokud Tě ztrapňují, uvědom si, že ti ubožáci jsou oni...Ztrapňovat Tě budou, jen když se necháš. Klidně říkej, že o Tobě šíří nechutné lži a pomluvy a obtěžují Tě. Ty jsi udělala sice chybu, ale takto nechutně se chovat, nemá nikdo právo. Chovej se k nim, jako k partě nechutných puberťáků, kteří si nevidí do pusy a dělají se jen zajímavými. Ale dej jim najevo, že všechno má své meze. Stydět by se měli oni, Ty se z toho do budoucna pouč a buď na sebe opatrnější!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]