Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlucnikovy kamen

Od: balvanek odpovědí: 5 změna:
Dobry den je mi 19let a pristi pondeli mam nastup do nemocnice.Jedna se o zlucnik (uvnitr kamen 1cm velky) a rada bych vedela,vyndaji pouze kamen nebo se bere zlucnik cely? A pujdu asi na chirurgicke luzkove? Vubec nevim jak to chodi a mam docela strach..jak dlouho tam budu,potom dieta..Prosim, napiste mi nekdo sve zkusenosti. Budou to delat laparoskopicky. Dale mam chronicky zanet slepeho streva a uz me to stve jak to porad boli. Je mozne aby mi ho vyndali pri tom zlucniku?Jakoze slo by to najednou nebo musi byt kazda ta operace samostatna? S tim strevem mam trapeni a radeji ho nechci,jenze me ho vzdy v nemocnici jen sklidnili,dali prasky na bolest a poslali domu. No a za 4dny to zas zacne bolet, na operaci ze to pry neni.Prosim jak se toho streva zbavit,rada bych,aby to vzali zaroven s tim zlucnikem. Planujeme uz i dite,ale bojim se toho streva. Dekuji za reakce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

1x

Balvanku , ničeho se nebojte.Loni jsem byla se žlučníkem na vlastní žádost,moc mě to trápilo a tak jsem do toho šla.Takže: žlučník se vyndává opatrně celý,operatér zkontroluje,zda tak kolem ještě něco není.Kámen musí jít pryč s celým žlučníkem,jinak to nejde.Já měla taky skoro 1 cm velký.Měla jsem u pupíku kýlu , tak to sfoukli při jednom,takže to střevo vám taky vezmou,pokud o tom vědí,pokud ne, řekněte jim to při nástupu do nemocnice.Mě na tu kýlu přišel doktor večer před operací,takže se mě zeptal, jestli to chci vzít najednou.Taky mi to dělali laparoskopicky,je to téměř bezbolestné,jen 3 malé dírky na břiše.Ve středu jsem nastoupila,ve čtvrtek dopoledne operace a v pondělí jsem mazala domů.Budou vás po operaci hlídat,brát krev a dostanete kapačku,vůbec nic to není.

Dietu vám dají na papíře s sebou domů,já ji držela asi 1 měsíc a pak jsem pomalu zkoušela všechno.Můžu jíst všechno,dřív to nešlo ani náhodou.Tak držím palce a ničeho se nebojte!.-))

balvanek
hodnocení

Dekuji tohle jsem potrebovala vedet, trochu jsem se i musela zasmat (prvni prispevek) takze dekuji jeste jednou

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Žlučníkové kameny se "drtí" na magnetické rezonanci.

cobrak*
23.06.14 14:02

Cože?

ivik*

To snad nemyslíte vážně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]