Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probíhá vyšetření k invalidnímů důchodu

Od: nozicka* odpovědí: 5 změna:

Zítra mě čeká vyšetření revizním lékařem LPS ČSSZ kvůli žádosti o invalidní důchod. Slyšela jsem o tom hrůzostrašné historky, tak se trochu bojím. Jak takové vyšetření probíhá? Je něco, na co bych si měla dát pozor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi jak kde a jak na co! Známá ,po operaci srdce, a chtěli ji částečný sebrat,protože přišla učesaná nalíčena s úsměvem,Hned ve dveřích ji za toto schladili,že když je s úsměvem nalíčená atd,tak že je zdravá ! Odvolala se proti rozhodnutí a na zálkadě zkušenosti na další chodí tak že vypadá pomalu jako bezdomačka!

Nejlepší je být opalený a umět hovořit tím správným přízvukem,pak bezproblémově a plný!

hodnocení

2x

Nevím s jakým problémem jdete. Já tam byl tento týden s rukou. Doktorka se jen podívala,a to jen opravdu podívala přes stůl, jakou mám hybnost,řekla ať ji ukážu jestli udržím tužku,pak chtěla vědět jestli dokumentace kterou má je kompletní,a toť vše. Žádný drama se nekonalo.Proběhlo to během deseti minut. Nemějte strach.

uska*
hodnocení

0x

Nožičko, buďte v klidu, vše je už rozhodnuto dopředu dle dokumentace. Ale doporučuji doma nechat zlatý řetízky, prstýnky, upravit se, ale nemalovat se. Slušné oblečené, nééé nové modely.

Na otázku jak se vám daří odpovídejte v klidu v tom smyslu, že byste byla moc ráda, kdyby bylo lépe. Nefňukat. Držte se.

zwiki*
hodnocení

0x

Nemáte šanci.Pokuď jste cikánské národnosti tak se těšte dopředu :)

stirecek*
hodnocení

0x
Jen vám řeknou ve dveřích, jestli ano nebo ne, to je všechno :) zitra dejte vědět ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]