Nejste přihlášen/a.
Už několik měsíců mě bolí ruka v místech kde se nosí hodinky. Začel jsem dělat těžkou práci, přenášení ocel.konstrukcí apod. Tento týden jsem nosil těžké kameny a bolest se hodně zvětšila. Myslíte že pomůže delší odpočinek, třeba několik měsíců, nebo bych raději měl jít hned k doktorovi.
Zdravím, ihned k doktorovi, s tímhle přišla jedna maminka ze školky, co pracovala v sadech, zjistili jí karpály a v zimě jde na operaci. Kamarád je má taky, ve stavu, kdy se operovat nedají.
Beze srandy, může jít o hloupé namožení, ale taky nemusí.
doplněno 22.06.14 19:44:Olafe, to je děs jak tak čtu, tak je to u žen častější, napomáhají tomu hormonální změny, antikoncepce, menses a těhotenství. U chlapů většinou z opakujících se pohybů a přetížení.
Joo, to máte blbý
Dobrý den. Můžete mít zánět šlach z příliš velké váhy. Pokud Vás to bolí, zajděte si k lékaři, měl byste brát antibiotika.
doplněno 22.06.14 20:32:Olaf: Ano, věřím Ale je to 1 případ ze 100. Také jsem měl zánět šlach a léčil to v posilovně. Ne, že bych to lečil, ale nemohl jsem si dovolit marodit a vypadnout z tréninku
zdá se to až neuvěřitelné, ale při zánětu šlach v zápěstí, mi chtěl dát doktor ruku do sádry. bohužel jsem nemohl marodit kvůli práci, tak jsem odmítl a doktor mi řekl, že stejně přijdu, protože to nepřestane. přestalo a přemohl jsem to prací s lopatou v ruce
doplněno 22.06.14 19:58:při pohybu prsty mi vrzalo v zápěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.