Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální dárek k 40 narozeninám

Od: korpss* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, kamarád má v brzké době 40 let, a pozval mě na narozeniny.Ptal jsem se ho co chce za dárek a on mi řek že mám donést flašku a bude to dobré, jenže jak ho znám, tak on ty narozky bude mít pěkné, se vším všudy a určitě né levné.Je to můj dobrý kamarád, chci mu dát poukaz na nějaké sportovní potřeby,rád jezdí na kole,hraje tenis atd, ale ještě bych mu chtěl dát něco užitečného, nebo nějakou drobnost, kuriozitu,originální dárek, aby měl na mě nějakou vzpomínku.Ještě se chci zeptat, jak poděkovat za odpovědi které se mi líbí.Moc děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agathexp*
hodnocení

1x
Mamcin manzel dostal jako "sranda darek" poukaz na prelet nad Alpami.
Posadili ho a mamku na zidle, na zem poskladali flasky s Alpou a nosili je nad nimi.

hujer123*
hodnocení

0x

Především jste měl uvést, kolik do těch narozenin hodláte vrazit. Za odpovědi můžete poděkovat slovně a také bodovým ohodnocením vpravo pod odpovědí. Tam je možno zatrhnout "Dobrá odpověď".

cesmina*
hodnocení

0x

Nejspíš to bude blbost,ale co nějakou figurku ,něco jako je "Oscar" ,ale ta figurka by byla buď cyklista nebo tenista .Cesmina

cronaldo*
hodnocení

0x
Pokud máte nějaké společné foto, nechte mu s tou fotkou udělat tričko, hrniček, nebo třeba také kalendář. :)

mili3478*
hodnocení

0x

Ja dostal kvetinu ORIGAMI udelanou ze stokorun,

hodnocení

0x
No na takovou striptérku by jen tak nezapoměl :)

mn*
hodnocení

0x

Žádný muž nepohrne dárkem z erotic obchodu. Záležím jen, zda znáte jeho záliby v této oblasti.

mili3478*

mn no ja nevim jestli je to pravda,kdybych ho dostal uvazoval bych kde ho vyhodit, samozrejme bych delal ze se mi libi.

stirecek*
hodnocení

0x
Co tak mu zaplatit nějakou kočku? Aspoň bude sranda :)

solenza*
hodnocení

0x

Já považuju za originální dárek poukaz na let horkuvzdušným balonem. Ale záleží, kolik chcete investovat. Tady počítejte s cenou od cca 3500 za letenku.

sonyboj*
hodnocení

0x

A co poukaz na tetování ;)

hodnocení

0x

Kolik hodláte investovat?

Pro sportovního ducha by se mi líbily třeba šipky, nebo petangové koule. Pro gurmána nějaký vymakaný gril.

Udělá to radost, ale ta sranda tam až tolik není. To je fakt. Jsou to spíš praktické dárky. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]