Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.Mám docela nepříjemný problém s vlasama a to konkrétně mastnota a lupy.
Je mi 15 let a Vlasy si musím mít každých 24 hodin protože jinak je mám strašně mastný.
Vyzkoušel jsem snad už všechny šampóny ( od head and shoulders po Syoss )
Vůbec nevím co mám dělat protože nemůžu chodit někde venku nebo v krámě s hlavou jak politou olejem a ty lupy mi to taky moc nevylepšujou.
Lidi mi ríkají že to je právě protože si je meju moc často ale já si je prostě nemůžu přestat mýt jak by jsem pak asi vypadal?
Neznáte na tohle někdo nějakou učínnou metodu nebo nějaký fígle?
Předem všem dík.
Ahoj.Na vlasy použít obyčejný březový šampon.Po umytí vetřít Březovou vlasovou vodu/Luna/. Březová vlasová voda obsahuje březový extrakt, který zamezuje tvorbě lupů a maštění vlasů. Voda zvyšuje pružnost a lesk vlasů. Použití: vlasovou vodu nanášejte na vlhkou nebo suchou pokožku hlavy a provádějte masáž po dobu asi 3 minut.
Udělej si odvar z kopřiv. Můžou být čerstvé i sušené. Hrst kopřiv zalít litrem vařící vody a nechat 20 minut luhovat pod pokličkou. Pak scedit a nechat vychladnout. Pro lesk a dodání vitamínů vlasům se může přidat šťáva z jednoho citronu.
A tím si vlasy oplachuj .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.