Nejste přihlášen/a.
Ahojte lidi... mám kámošku nebo jewstli se to tak dá říct... 1)Libím se jí, mě se taky líbí 2)máme společný zájmy a dobře s rozumíme 3)sme spolu dcl šasto 4) pořád flirtujem(obímání,pusy,polibky,hlazeni,atd... xD 4) já ji miluju ona mě má ráda jenom jako kámoše 5) ptal sem se jí jeslti semnou nechce chodit rekla že chce jenom flirt 6)nikoho jinýho nemá 7) co mám udělat, aby me milovala a měli jsme spolu už konečně vážný vztah...?
Nevím si rady
Ptáš se, co dělat, aby sis dotyčnou slečnu získal a uvádíš pádné argumenty, proč byste měli spolu chodit (vzájemné sympatie, kamarádství, společné zájmy a v neposlední řadě i to, že jste oba nezadaní). Ano, takhle se rodí spousta vztahů, ale k tomu, aby vztah vůbec mohl začít, musí takzvaně "přeskočit jiskra" Jestli ta jiskra chybí, můžeš se snažit a přesvědčovat jí jak chceš, ale nejspíš to bude zbytečné.. Můžete báječně fungovat jako parťáci, kamarádi do nepohody a vědět o sobě všechno, ale přesto se může stát, že se ta dívka zamiluje do někoho jiného, protože on pro ni bude mít kouzlo, které ty nemáš.
Pokud ti přímo řekla, že tě bere jen jako kámoše a o vážný vztah s tebou nestojí, tak to nejhorší, co můžeš udělat, je na ni naléhat. Své city jsi ji vyznal, tak pokud nereaguje tak, jak by sis představoval, je zbytečné to opakovat. Pak bys totiž mohl pokazit to krásné (přátelství), co mezi vámi je.
Nejlepší bude, když naopak trochu zvolníš a dáš ji příležitost svůj vztah k tobě přehodnotit. Nepřispěchej hned na každé její zavolání, buď před ní trochu tajemný. Dej jí čas se zamyslet, třeba najednou zjistí, že jí chybíš, že k tobě cítí něco víc než jen kamarádství a potřebu flirtovat (osobně si myslím, že není od ní fér, když ví o tvých citech a přesto s tebou flirtuje. Musí jí být jasné, že tě tím zraňuje). Nadále buď pro ni dobrým kamarádem, to ostatní je teď na ní.
Jednouu jsem to tak taky měla s jedním klukem.taky se mi moc líbil a tak ale bála jsem se že kdybych s ním chodila tak všechno tohle krásný se zničí a budem spolu jenom proto že spolu chodíme.on si myslel že ho nechci ale nebyla to vůbec pravda.nespěchal na mě a já jsem věděla že to můžu risknout.takže moje rada asi je aby si na ní netlačil,chovej se k ní pořád stejně ale nic víc nehledej a jestli je to dobrá holka tak si to za čas uvědomí ale musíš počítat i s tím že je to holka která jenom ráda flirtuje.budu ti držet palečky tak hodně štěstí
Nevěšet se na ni, nevyčítat, mít svoje zájmy, zůstat vtipnej a dávat si svobodu. Trocha nejistoty vztah posiluje, naopak takový ten oddaný pes, co ji střeží a kvůli ní udělá absolutně všechno, ten není přitažlivý. Šetři citovými výlevy a nějakým ujišťováním. Termín vážný vztah úplně vynech! Toužíme po tom, co nám uniká a né po tom, co se nás drží. Tím, že zdůrazňuje, že chce jenom flirt, dává najevo, že se obává jistoty a že ji Tvoje věrná láska poněkud dusí. Určitě se nevzdávej svých koníčků. Naopak plánuj si dny, víkendy, akce bez ní. Maximálně jí poslat fota z cest. Mohou mít v pozadí dívčí kolektiv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.