Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Švédský trh s Energy drinky

Od: nikdo* odpovědí: 3 změna:

Čau, potřebovala bych píchnout. Pravděpodobně na to dokáže odpovědět jen ten co byl nedávno (cca do 2 let) ve Švédsku...

Potřebovala bych vědět jaké energy drinky (konkrétně) se tam prodávají. Rockstary, Monstery, Redbully, tamní značky... Nejlépe plný název (př.: Redbull silver edition 250ml atd.)... Prostě, když tam půjdu do sámošky/trafiky/benzínky, co tam z tohoto koupím?:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mmm*
hodnocení

0x

A proč si chceš ničit zdraví takovými poblijony?Je to samá chemie a jiné sajrajty.Lepší je si koupit minerálku,ovoce,zeleninovou štávu.Vodu.Když budeš jíst a pít takové extra věci,máš se na co těšit v pozdějším věku.Televize a plakáty jsou samé reklamy takových klumpů.Kola apod.Sleduje to jen jeden cíl-Firma si chce co nejvíce nadrbat peněz a zdraví lidí je jí u zadku.Bohužel mnoha lidem to nedochází,že reklamy mají jen jeden cíl at o oblbnout lidi

mmm*

Pokuď někdo pije energy drinky (iontové drinky, Kofola, Fanta,...) na litry za den, tak se nemůže divit, to je potom jasný že z toho nebude nic dobrýho.. Můj případ to není, kupuji to i kvůli plechovkách, které sbírám... Proto je obvykle na obalu doporučenná denní dávka, což bývá 500ml, někdy i 750ml.

Navíc, já se neptala po poučkách o tom jak strašně moc si ničím zdraví...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebyl jsem ve Švédsku, ale myslím si, že je to země značně vyspělá. Tak, to, co je v prodeji u nás bude jistě i tam. V "sámošce" určitě něco Vám známého najdete. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]