Nejste přihlášen/a.
Zdravim, sehnala jsem brigadu, ze budu na akcich (prevazne Praha) prodavat CD historicke kapely pri jejim vystoupeni. Prace spociva v obchazeni lidi a nabizeni CD. Tak se chci zeptat na nejake tipy jak lidi primet aby si CD koupili, jsem totiz placena za prodane kusy. Treba co mam rikat jak vystupovat atd. budu rada za vase (slusne) nazory
Dobrý den, z duše nesnáším vnucovací prodej. Ale, pokud jde o hudbu kvalitní, tak by bylo asi dobré o ní něco vědět - o obsahu toho CD. Já bych si takové CD koupil jen, když bych tu hudbu chtěl poslouchat i doma a byla kvalitní. Nechte kapelu rozehrát a pak se nevnucujte, ale buďte vidět, aby divák věděl o možnosti koupit si ten nosič. Ochotnější budou cizinci, které se naučte rozpoznávat. V Praze to budou nejvíce Rusové, tak si připravte nabídku v ruštině (a Rusům se můžete i vnucovat, protože chtějí ochotně utrácet za vše). Tak, hodně štěstí. Zdravím!
Jsi z Prahy, tak ti mohu jen doporučit najdi si jinou brigádu. tohle je jedna z nejhorších věcí, co můžeš dělat. Lidi na tebe budou koukat jako na ten otravnej póvl co jim na každym rohu cpe předražený tarify na mobil, strážnou věž nebo zdravotní pojišťovnu... Spousta lidí, kteří dělali tuto ,,práci" si nese psychickou újmu a nevěří lidem. Fakt to za to nestojí...
Obleceni by melo pasovat ke kapele a k hudbe. Zkus misto prochazeni mezi lidmi protancit a vesele s usmevem a chvalou jako na trhu nabizet. Na kluky muzes pekne mrknout a treba neco pustej.
Někdy se stačí usmívat, protože lidi většinou na ulici nemají moc dobrou náladu. Důležité je taky při tom, co jim říkáš neříkat ne. Např. nechcete si koupit cd? Lidem totiž v hlavě uvízne jenom to nechcete a ne koupit, nebo cd. Takže rači říkej chcete si koupit cd. Snad ta rada k něčemu bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.