Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vidím rozmazaně?

Od: gsh odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Před chvílí jsem se probudil a z ničeho nic jsem začal vidět rozmazaně na pravé oko.. z ničeho nic.. v zrcadle vidím, že oko je narozdíl od levého trohu zarudlé. Prosím řekněte mi, co mám dělat

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubos*
hodnocení

0x

může to být od žmoulání oka nebo z ostrého světla ale nejsem doktor takže nejlepší bude poradit se s lékařem

fisa*
hodnocení

0x

Přeležené?

betaraybill*
hodnocení

0x

z chlastu?

cuca*
hodnocení

0x

Vyckat do zitrka. Nekdy, malokdy se to stalo i mně.nevim kolik vam je, ja si myslela, jestli to nema souvislost s tlakem krevním. Vzdy to za chvilku přestalo, popraskane zilky jsem mela taky.

Pak jsem si myslela, jestli nemám "suché"oko.

Ale nejsem očař.Jelikož jsem s tim nikdy nešla k lékaři, skoncilo u mych úvah :)

hodnocení

0x

Nemas monokl?

daniell*
hodnocení

0x

možná jste si oko nějak narazil nebo jste na něc ve spánku tlačil. Možná přejde během dne .. pokud to do zítřka nepřejde navštivte lékaře.

hodnocení

0x

Uvařte si černý čaj a dávejte si vlažné obklady přímo tím sáčkem čaje-trochu vymačkat,oko se zklidní,mohlo vám do oka spadnout nepatrné smítko a vy jste si oko ve spánu nevědomky protíral a tím jste si mohl oko podráždit.Pokuď se to do zítřka nezlepší,zajděte určite k očnímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]