Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého mobilního operátora si vybrat?

Od: kalabra odpovědí: 10 změna:

Hezký den. Prosím, poraďte jakého telefonního operátora si mám vybrat. Jsem u T-Mobile a 2 roky jsem měla zvýhodněný tarif a platila jsem 50 % z ceny, tedy 250 Kč. Tato smlouva končí a nabídli mi volání v síti za 249 Kč + 50 volných minut do ostatních sítí. Prý je to nejblíž tomu, co provolám, tedy pro mne ideální tarif. Ale stejně se mi nechce za to dávat 339 Kč. Neznáte něco výhodnějšího? Nechci chytrý telefon, ani internet, chci jen volat a minimálně SMS-kovat do max. 250 Kč.

Děkuji za rady a názory:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Zkuste si zadat do kalkurátoru na internetu kolik asi minut provoláte,do jaké sítě a sms.Tarifomat vám to vyhodnotí.Jinak je těžko radit každý volá a píše jináč,někdo používá více data.

aqtennis
hodnocení

0x

Možností je dnes spousta, ale kromě požadovaného limitu útraty nejvíc záleží na tom, kolik minut a sms měsíčně spotřebuješ a do jakých sítí. V případě zájmu mohu zařídit dost zajímavý neveřejný paušál za 190.

iz*

To zní zajímavě. Co neveřejný tarif obnáší?

aqtennis

Ano, pro hodně lidí to zajímavé je. A hlavně seriózní. Nechci se tu moc rozepisovat, ale není problém poslat podrobnosti, když mi dáte nějakou e-mailovou adresu.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Pokud to jde, tak zrušte tarif. Včera mě t-mobile při odchodu od t-mobile nabízel předplacenou službu twist plus mobil.idnes.cz/...

2.5kč /minutu do všech sítí = za 250kč můžete volat 100 minut do všech sítí bez paušálu.

Anebo oskarta 2kč /minutu do všech sítí

alecram*
hodnocení

0x

Podívejte se na "mobil od ČEZ",2,20 volání,1,20 SMS - tarif Platím jak volám.Jsem nadmíru spokojená.Jsou tam i jiné výhodné nabídky.

doplněno 19.06.14 08:02:

vaše původní číslo si můžete nechat

Já mám také ČEZ a jsem spokojená,ale musíte mít od nich elektřinu, nebo plyn,myslím :)

Nemusis mit plyn ani elektrinu, ale s nima mas nejake gratis SMS v siti.

hodnocení

0x

Kdyz vis kolik provolas + propises + preneses dat je to lehci.
Zkus treba tarifomat.cz/... nebo dtest.cz/... a uvidis co je k mani.
Nebo si pak procti mobilni-operatori.eu/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]