Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Prosím, poraďte jakého telefonního operátora si mám vybrat. Jsem u T-Mobile a 2 roky jsem měla zvýhodněný tarif a platila jsem 50 % z ceny, tedy 250 Kč. Tato smlouva končí a nabídli mi volání v síti za 249 Kč + 50 volných minut do ostatních sítí. Prý je to nejblíž tomu, co provolám, tedy pro mne ideální tarif. Ale stejně se mi nechce za to dávat 339 Kč. Neznáte něco výhodnějšího? Nechci chytrý telefon, ani internet, chci jen volat a minimálně SMS-kovat do max. 250 Kč.
Děkuji za rady a názory
Možností je dnes spousta, ale kromě požadovaného limitu útraty nejvíc záleží na tom, kolik minut a sms měsíčně spotřebuješ a do jakých sítí. V případě zájmu mohu zařídit dost zajímavý neveřejný paušál za 190.
Pokud to jde, tak zrušte tarif. Včera mě t-mobile při odchodu od t-mobile nabízel předplacenou službu twist plus mobil.idnes.cz/...
2.5kč /minutu do všech sítí = za 250kč můžete volat 100 minut do všech sítí bez paušálu.
Anebo oskarta 2kč /minutu do všech sítí
Kdyz vis kolik provolas + propises + preneses dat je to lehci.
Zkus treba tarifomat.cz/... nebo dtest.cz/... a uvidis co je k mani.
Nebo si pak procti mobilni-operatori.eu/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.