Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám potíže se svoji sestrou. Minulý čtvrtek se rozešla se svým přítelem se kterým byla 4 roky. Poslední měsíc zaznamenala že se chová jinak, a minulý čtvrtek za ní přišel s tím že miluje jinou a že s ní čeká dítě. Sestra se přestěhovala k nám a sdílím s ní svůj pokoj, i postel, protože byt který měla prodala. Jenže s ní je to teď dost těžké, pije, brečí a je dost přecitlivělá. V sobotu navečer odešla pařit s kamarádkama a vrátila se někdy ve 4 hodiny ráno, byla celkem střízlivá i když bylo vidět a cítit že něco popito má, lehla si vedlě mě a prospala skoro celý den, potom mi děkovala a omlouvala se, ale tak bral jsem to v pohodě, byl víkend. Jenže podobná situace se opakovala včera, před 21.hodinou odešla, vrátila se dnes ve 2.hodiny ráno, nebyla opilá, ale lehla si vedle mě, chvíli jsme si povídali, já pak usnul, ale moc jsem se nevyspal protože se furt ke mě tulila a jak moc pila, pravidelně chodila na záchod takže já jsem se moc nevyspal. Mám jediné štěstí že teď končím Kvartu na gymplu a moc se neučíme protože jsem byl nepoužitelnej. Odpoledne jsme byli v obchodě pro nějakou hotovku na oběd, ona se rozhodoval mezi dvěma jídli, já jsem ji říkal že mi je to jedno, jenže když už se mě zeptala po třetí zeptala co z toho má vybrat, já už byl trošku podrážděný a lehce jsem ji odsekl načež se v tom obchodě rozbrečela, přitom jsem na ni nebyl hnusnej, jen jsem ji durazněji řekl že výběr nechám ni. Snáší to asi hodně špatně, ale nevím co hůř, jestli ten rozchod, nebo to že se s přítelem pokoušeli o dítě tak dlouho a nešlo jim to a on se teď párkrát vyspí s jinou a už čekají dítě. Mám strach že se na mě moc fixuje, pořád mi říká jak jsem hodnej, navíc třeba jdeme po Brně a ona se chce držet za ruce jako nějaký pár, nebo jsme v obchodě a nejednou z ničeho nic mě obejme a vydrží takhle 2 minuty, já jsem ji říkal že s tím nemám problém, ani s tím držením za ruce, ale taky ať nezapomene na to že jsme sourozenci a je mezi námi věkový rozdíl 10 let. Strašně rád bych ji pomohl, říkal jsem jji ať se kvuli němu netrápí že je hodná chytrá a krásná, a to všechno myslím upřímně, ne abych ji jen utěšil. Už moc nevím co pro ni udělat, rodiče moc nezajímám ani já natož jejich dospělá dcera. Otec tvrdí že dokud funguje a chodí do práce tak to není tak zlý, ale já jsem s ní skoro celý den a vidím jak se trápí a už nevím, co mám dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.