Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
vim,ze budu vypadat jako totalni neznalc ceskeho a slovenskeho jazyka,ale prosim vas, co znamenaji slova polety a stokujeme? Slysela jsem tyto slova v pisnickach. Na netu jsem to nenasla. Polety je v cestine(jsme jako polety...)a stokujeme je ve slovenstine (stokujeme vonku).
Predem dekuji za vysvetleni.
Nemyslím, že je to nějaké skutečné slovo. Vůbec všechna na slova a verše v té písničce jsou zmatená a vůbec to nedává smysl. Nedivil bych se, kdyby si autor toho textu to slovo vymyslel, protože se mu hodilo do tempa a časování hudby.
Jestli něco "polety"znamená, tak snad je to něco, co "poletuje"(plápolá, třepe se, ...) ve větru. Něco, s čím vítr smýká.
Dekuji vsem za odpovedi. Omlouvam se,ze nepouzivam hacky a carky. Pisu z tabletu,tak mi to moc nejde. A skutecne je to bez hacku a carek, je to jak to jiz nekdo za me napsal. od kontrafaktu se to jmenuje stokujeme vonku a polety jsou od atmo ,usic ft. Sebastian.
No zrovna dneska jsem o tom celou cestu ze služebky přemýšlel (při poslechu ). A podle mě, což mi přijde jako asi nejpravděpodobnější, že se jedna o synonymum k českému "dělat ho*no" nebo vytvářet "ho*no"/sra*ky nebo něco jako "jsme zevlující kanály co dělaj jenom bordel". O čemž je hodně českých/slovenský rapových songů.
Holt Rap není med ale bad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.