Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy přestává růst tělo?

Od: oivew odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, je mi 16 let a měřím 173 cm a zajímalo by mně, jestli ještě vyrostu aspon o pár centimetrů. Kdy u mužů přestává tělo růst?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

2x

Řekl bych že máš ještě cca 4 roky čas ;)

hodnocení

2x

Učili jsme se kdysi, že lidské tělo roste zhruba do 21 let. Takže Ti ještě nějaké centimetry přibudou, uvidíš. Máš ještě přibližně 5 let času. *placni* Jaga.

hodnocení

2x
Většinou syn otce přeroste, hormony v mase udělají své :-D nejvíc jsem vyrostl kolem 17ti. Do 21 můžeš růst.

pb®
hodnocení

1x
Jak se říká, tělo roste asi do 25ti, ale břicho a zadek o tom neví. A nos a uši rostou až do smrti.

hodnocení

0x

Můj zeť na vojně, 19-21 let, vyrostl ještě 1 cm. Na 202 cm.

hodnocení

0x

Je to genetická záležitost. Záleží na výšce rodičů. Ale můj syn vyrostl v posledních dvou letech (nyní je mu 21) nejméně o 5 cm.

figurek*
hodnocení

0x

jj, dá se poznat, kdy se růst do výšky zastaví.

Do výšky přestaneš růst poté, co ti přestanou růst chodidla do délky. Až ti vystačí jedny zimní boty na nejbližší zimu i na tu příští, pak už do výšky moc nevyrosteš.

Já jsem nejvíc vyrost ve věku 17-18, pak o pár cm ještě i v devatenácti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]