Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex po miniinterupci

Od: evacvachova odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu mít sex sedm dní po miniinterupci. Pokud ne normální, tak alespoň anální?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sex po dvou až třech týdnech. gynekologiept.cz/...

doplněno 16.06.14 21:15:

Nechápu Vás,s prominutím ! Ještě ani nemáte po interupci a už myslíte na sex *zed* Až po výkonu budete mít bolesti a křeče jako divé,tak Vás ty choutky přejdou !

doplněno 17.06.14 16:57:

Martí,to chce klídek ;)

martinaa*

Wampíku, já bych řekla, že to je zase nějaká provokace. Žádná normální holka nebude před a po miniinterrupci myslet na jakýkoli druh sexu, snad jen blbky, kterým je to fuk, anebo příšlušnice jistého etnika.

klari*

Me neprijde nic nenormalniho na tom ze slecna ma chuť na sex. Ja jsem po miniinterupci pět dní, a nejradši bych to dělala hned den po tom.A nemám se za blbku, ktere to bylo fuk, naopak...ale předtím jsem si prošla 4 týdenním lehárem doma v bolestech a skrvácením, nakonec jsem o to přišla, byla jsem s nervama v prdelce, to je fakt, ale uz predtim jsme meli 6 tydnu celibat ze zdrav. duvodu ohledne tehotenstvi, a teď je sex to jedine, co by mě snad s nervama mohlo nahodit zpátky.. nechat normálně žít dál.. .Ale samozřejmě počkám si..

luc*
Teda nevim proc by mela byt zenska nenormalni kdyz ma chut na sex...ja pred miniinterup.nrmela na sex ani pomysleni,psychicky sem byla na dne ze neco takove podstpupim ale hold sme nebyli na mimi znovu pripraveni vycitky sou hrozny a uz nikdy to nechci podstoupit,ale chut na sex po kyretazi sem snad mela druhy den samozrejme sem si ji nechala zajit
eleni
Ja jsem bohuzel ze zdravotnich duvodu musela na miniinterupci ve 4tt setrnou metodou bez naslednych komplikaci, zadne post interupcni bolesti ani krvaceni, jako by mi nic nebylo...Na sveho muze ktereho miluji a je mi oporou jsem mela chut jeste tentyz den a stale mam kazdy den, jediny duvod proc nemame sex je kvuli mozne infekci, ale muzu se zblaznit kdyz jsem vzrusena a nemuzu mit sex...co je na tom divneho? Proc by to melo byt jen u nekterych etnik apod...

hodnocení

1x
To uz myslite na sex? Jen si pockejte a pak se dobre chrante. Jinak analni klidne muzete.

hodnocení

1x

Měla byste dodržet 6ti nedělí bez pohlavního styku a být důsledná. Kvůli tomu, že po zákroku může snadno dojít k zánětu dělohy a infekce může způsobit třeba následně i trvalou neplodnost. Takže dbát na zvýšenou hygienu a se sexem nepospíchat. Je to jen na Vás, ale zdraví by mělo být přednější...

Mrkněte i do diskuze, která zde na toto téma již byla:

poradte.cz/...

evacvachova
hodnocení

Myslela jsem to tak, že už po interupci mam a fyzicky se už cítím dobře..

cuca*

Ja tedy mam jen po klasickem porodu, ale u takoveho zásahu neco jako 6nedeli nefunguje?Každopádně bych nespechala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma miniinterupce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]