Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosím,jaký zákon to je?

Od: bubaloo odpovědí: 4 změna:

Potřebuji poradit ohledně zpřístupnění spisu správního řízení,kde jsem byl uveden jako svěděk.Jedná se o jednu výpověd,kterou bych nutně potřeboval k dalšímu jednání.řízení už bylo parvomocně ukončeno zhruba před půl rokem.Vím,že je to podle nějakého zákona,ale neznám číslo.děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

2x
500/2004 Sb §38
bubaloo
hodnocení

děkuji moc,nebyl jsem si jistý,ale tipoval jsem tento také.Ještě bych potřeboval poradit,jak napsat žádost na MU,aby mi zpřístupnili spis a já si mohl pořídit kopii.Děkuji za pomoc

milan23*
Např :požaduji zpřístupnit informace ze spisu vedeného pod spisovnou značkou... dle zákona 106/1999 a to konkrétně výpověď (Vaší) ze dne ... za účelem zřízení kopie.
Ale písemnou žádost Vám nikdo neukládá, jen si tím můžete naběhnout s tím že si na to nechají 30 dní lhůtu.Spis by Vám měl být zpřístupněn i po tel. domluvě,můžou se cukat s tou kopií ale pokud je to provozně možné kopii Vám musí pořídit za poplatek.

buss
hodnocení

0x

Správní řízení upravuje zákon o správním řízení... jinak též správní řád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]