Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se životem

Od: marty7812 odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer už od mých 17let nemůžu najít žádnou ženu dívku! Mám problémy ve škole,s holkama, a s rodinou...někdy si říkám proč jsem se vůbec musel narodit..? Někdy uvažuji že ukončím můj podělaný až přišerný život! Už mě nebaví se dívat jak lidé kolem sebe jsou šťastni a já pořád smutný! Ještě teď do toho ty statní závěrečné zkoušky no prostě někdy chci umřít...! Někdy mám fakt s to chutí se rozběhnout přímo pod kola vlaku! :( Sotva mi táhne na 20..:/ Co ještě můžu ztratit? Když prakticky nemám skoro vůbec nic! Představoval jsem si ten život můj trošku lepší ale jak vidím tak to jde ode dne pořád dolů a dolů...:// Můžete mi pomoct co mám dělat nebo jak to vyřešit? Děkuji moc Nashledanou

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdybych tady napsal, v kolika jsem měl první holku, jsem si jistý že plno lidí si bude čistit smíchy poprskanej monitor. Teď momentálně taky žádnou nemám. No a co? Je to o náhodě a osudu. Pokud nebudeš od pohledu neschopná vynervovaná troska na prášcích, nějaká se zase časem najde. Snaž se, abys měl holkám co nabídnout - nemyslím tím prachy, ale spíš schopnosti a oporu.

Všichni mají problémy. Zabít se můžeš vždycky, tak proč spěchat? To že je ti teď špatně ještě neznamená, že ti nebude líp. Chlapa dělá chlapem schopnost řešit problémy. Chlap se musí snažit najít řešení vždy, nikdy se nesmí vzdát. Dám příklad - když chlap vidí, že se blíží třeba v autě havárie, do poslední chvíle se snaží řídit. Ženská si zakryje rukama oči :) Takže začni postupně řešit svoje problémy jako chlap. Ne najednou, to nezvládne nikdo. Problém pojmenuj a zamysli se nad jeho řešením. Neptej se co můžeš ztratit, spíš hledej co můžeš získat. Uvědom si, co tě baví, najdi si na to čas. Zamysli se nad cíli. Nemusí to být nic velkého. A soustavně jdi za tím. Čím víc toho uděláš, tím líp se budeš cítit. Sedět u televize a ubíjet se tím, že se budeš neustále litovat jak jsi na tom špatně, to nikam nevede. Zní to jako klišé, ale pravda je že jen na tobě záleží, jakej budeš mít život.

betaraybill*
hodnocení

0x

Gratuluji vítej v podělané realitě. Jsem na tom podobně až na ten věk. Moje rada a moje řešení je psychouš a žrát antidepresiva

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jednoduchá rada - přestaňte si myslet, že lidé kolem Vás jsou šťastní. Nejsou.

Pouze někteří se tak tváří a své smutky a mindráky lépe skrývají. Vy "nahoďte" pozitivní myšlení a tvařte se také šťastně. Zdravím!

doplněno 15.06.14 23:22:

Pokud člověk nemá (ztrácí) motivaci z životu, protože nemá pro koho žít, tak je zde stále ještě jedna možnost - říkat si, že žiji kvůli sobě a pro sebe. Zní to poněkud sobecky, ale určitá motivace to je. A že se to vše může změnit a obrátit je jasné - jeden úsměv děvčete a na odchod ze světa už není čas ani nálada.

doplněno 15.06.14 23:53:

Člověku se také výrazně uleví, když překoná "krizi třicátníků", přestane závidět a nenávidět, naučí se toleranci i nadhledu a vyrovná se s vlastním tělem, ve kterém se ocitl.

matybullet
hodnocení

0x

Chápu tvou situaci protoze jsem ji sama nekolikrat zazila... Podívej se na to pozitivně... Jsi mladý, budeš mít nějaké vzdělání a budoucnost před sebou... JIstě jsi v něčem dobrý(sport, hudba, technika, jazyk, malba atd). Možná máš pocit, že když zemřeš, nic neztratíš ale to se pleteš... ztratíš naději na lepší život, ztratíš tu jedninečnou možnost mládí a toho, že máš spoustu času na to, abys našel své štěstí... Možná někde na Tebe čeká právě ta pravá slečna, ale potkáš ji třeba za dva roky... Kdyz ted ukončíš svůj život, nikdy uz nic nepoznáš, nikdy nezjistíš, co přijde dál... Pokud máš kamarády, važ si jich, snaź se s nimi trávit čas a věnuj se něčemu co máš rád ať je to cokoliv... Musíš tomu štěstí pomoct, nečekat na zázrak... Chceš holku? Tak vyraz ven, flirtuj, zkus seznamky nebo se poptej kamarádů, jestli by Ti nějakou nedohodili... Když ne tak nezoufej, času máš dost... Jdi dál studovat, jistě tam potkáš plno nových lidí, nebo i v práci můžeš potkat tu pravou... Hlavně nemysli na smrt protože ta je pro zbabělce... Vše co prožíváš je jen zkouška, bolavá tvrdá zkouška, kterou dává život aby zjistil, jak moc velký jsi bojovník, když budeš bojovat, odmění se Ti, ne hned, ale jednou ano... važ si maličkostí - podívej se třeba na lidi co jsou na vozíčku, co by dali za to, aby mohli chodit... Vidíš? Máš něco co oni ne... Važ si toho. Oni se taky nezavraždí jen proto, že jsou upoutáni na vozík... Oni bojují, radují se s každého dne, z každého člověka, kerý jim pomůže nebo se na ně usměje... Začni si váźit sám sebe, jsi jediný kdo Ti zůstane, jsi jediný, kdo může něco v Tvém životě změnit, jsi jediný, na koho se můžeš spolehnout, takového člověka by byla škoda zabít nemyslíš? :) Věř si, věř v lepší dny a netlač na pilu, všechno dobré přijde ve chvíli, kdy to nejméně budeš čekat... Hodně štěstí a hlavu vzhůru

patchis*
hodnocení

0x

Ahoj.

Podle mě trochu brzo na umírání... Já měl první holku až v 21 letech... co mi na to řekneš?

Zamysli se taky na tím, co by si způsobil rodině a přátelům... Tím, že tady napíšeš, že máš problémy, se nic nevyřeší. Buď konkrétnější a uvidíš, že ti tu spousta lidí odpoví, že si tím prošla nebo že zažila horší věci a dokážem to vyřešit ;)

Zatim

betaraybill*
hodnocení

0x

Teda nevím dámy a pánové, ale mě třeba Vaše odpovědi teď dohnali jen k tomu, že jsem se teď začal řezat. Bože ještě, že jdu v úterý za tím svým psychoušem. Dřív jsem si nikdy nemyslel, že budu mít chuť se zabít a kdybych nebyl srab tak už skočím. Bojím se výšek a celý život mě děsí to, že budu padat a nebudu mít moc cokoli udělat. Prášky? Kdybych měl něco opravdu silného a jistého sežeru je. Co myslíte kombinace Rivotril, Lyrica, Coaxil, Argofan, Valdoxan co zkombinovat a sežrat aby to mělo opravdu účinek? Skok pod vlak už neberu a to kvůli té sv*ni Bartošové navíc bych nechtěl mamce přidělat případné problémy s ČD. Hlavně po něčem případně nepodařeném bych nechtěl skončit jako krypl (na vozíku nebo odkázán na pomoc). Plyn? Doma je defakto pořád mamka a hlavně pes. Takže si ho nemůžu pustit. Auto? Zabít se v autě? Není jistota toho, že neskončím jen jako krypl. Skočit pod kola kamionu či jiného dopravního prostředku třeba na dálnici? To se mi příčí hlavně z důvodu toho chudáka řidiče. A ještě bych mu rozmlátil auto. To nikomu nechci udělat. Sám mám svoje auto rád.

No trochu mi pomohlo to ze sebe trochu dostat. Ale ono se to zase nashromáždí. Holt nemám kamarády, známé komu se svěřit nebo si vypít mozek do restartu.

Stejně pokud je to u někoho vážné dopadne blbě. Neříkám, že je nutné se zabít, ale nějakým způsobem dopadne blbě.

Marty omlouvám se ti, ale aspoň vidíš, že to není tak jednoduché jak ostatní říkají. Je mi 30. To jen abys měl představu a viděl, že v tom nejsi sám.

majsterjoe*

Co te stve? Jsem o neco mladsi, zivot taky nemam jednuduchy, ale prece jsou veci kvuli kterym ma cenu zit. Kur*a uz. O co jde? Jde o zdravi, penize nebo zenske? Zivot se nemazli se spoustou lidi a ti jsou na tom jeste hure. Ja vim, poslouchat kecy o tom, ze jsou lidi na tom hure nez ty stoji za houby. To ni v nicem nepomuze. Snad, dokud se s takovym nesetkas. Jinou radu nemam. Taky mam chut se na vsechno vyklaslat a tak jedine co me v zivote bavi je to, ze snad se jednou odhodlam a zivot si zacnu uzivat jinak nez doposud.Chce to zmenu, ne zivot ukoncit.

doplněno 15.06.14 23:20:

Bavite se o zenskych. Ja po nevydarenem docela pro me krutem konci meho vstahu na zenske jako takove momentalne kaslu. Necham to osudu. Nevyhledavam. Ano je to sice pekne mit se ke komu pritulit, s kym se projit do parku, na vylet ale druha mince je otazka sve svobody a zivota. Ano, je mi smutno kdyz vidim zamilovane pary, ale verte mi panove ze me to pak prejde.

betaraybill*

Zdraví? Na ho*no. Játra zlobí i když jsem nikdy moc nechlastal, alergik, astmatik, klouby v haj*lu (zrovna celý minulý týden jsem ani nemohl chodit jak mě něco chytlo s kolenem), hrbáč, tlusťoch, dna, zuby no a teď ještě žeru x leků na deprese.

Peníze? Rok bez práce, pohovory na ho*no stačí k finanční situaci?

Ženské? Měl jsem kdysi jednu přítelkyni. Nevážil jsem si jí. Odešla s jiným. Neumím si najít jinou. Proč? Nechci nikam chodit, jsem cholerik a není lehké se mnou vyjít. Občas nesnáším ty haranty, ale občas lituju, že žádného nemám.

Jsou na tom samozřejmě lidi hůř to nepopírám a jsou taky lidi co jsou na tom líp a jsou taky lidi co to už ukončili. Setkat se s nimi? NIKDY. Jednou jsem zkoušel chodit za psychiatrem/psychlogem (nevím teď chodím za tím co může psát prášky, ale před tím jsem chodil za jiným co nemohl a kecalo se) a ten na mě zkoušel skupinovou terapii. Přestal jsem za ním chodit. Nutil mě abych před několika lidmi mluvil o svých problémech. Ostatním lidem jsou moje problémy u zadku. NESNÁŠÍM LIDI, NENÁVIDÍM JE. I když to hodně přeženu a odsoudíte mě za to tak obdivuju Breivika. Neobdivuju ale teroristy. Proč? Protože to dělají pro nějakou za*ranou, zku*venou víru. Víru v někoho kdo je jen mýtus, legenda. To stejné křesťanství a jejich křižácké války. Víra v někoho, víra v něco, víra v posmrtný život. Co je po životě? Nic umřete a nic. Není vědomí. Kam příjdou kalkulačky? Není žádné křemíkové nebe (Červený trpaslík)

Změna by možná pomohla, ale já nemůžu. Musím se starat o mamku a psa. Jenže se na druhou stranu obávám toho, že až jednou odejdou nebudu mít proč a pro koho žít.

Zase se musím omluvit melu už páté přes deváté.

Popravdě, byl jsem na tom podobně. Ekzém, alergie, astma, bolesti kloubů, křivá páteř. Trvalo to dlouho a stálo to hodně času ale zdravotní problémy jsem vyřešil. S tím souvisí i změna přístupu k životu - dřív jsem byl podobný pesimista. A nebyly potřeba ani prášky ani psychiatři. Dal jsem si k sobě životosprávu a zdravotní stav všech lidí které znám. Vysledoval jsem, že strava má zcela zásadní vliv na zdravotní stav. Dřív jsem sežral každý hnus, prostě jsem to neřešil. Úplně jsem změnil životosprávu a dnes nemám ani jeden výše popsaný problém, snad až na lehkou alergii, které jsem se zatím úplně nezbavil.

Tvým problémem bude extrémně překyselený organizmus, akutní nedostatek železa (játra, tloušťka), vápníku a defakto všeho. Na základě informací výše tipuju, že se cpeš jen cukrem, vše sladíš, piješ slazené nesmysly. K tomu určitě jíš i ostrá jídla, vše s konzervanty, barvivy, stabilizátory, dochucovadly. Možná i mléko a mléčné výrobky. Žádnou zelenou listovou zeleninu a minimum obilnin. Najdi si na internetu seznam potravin, které nejvíce překyselují a snaž se jim vyhnout. Doplň hlavně železo - zkus třeba pravidelně jáhly - kaši. Pokud dodáš tělu chybějící prvky, tvůj zdravotní stav se zlepší a prášky na deprese nebudeš potřebovat. Ty nic neřeší - neodstraňují příčinu a mají vedlejší účinky. Doporučuji taky nechat si provést test na boreliózu - nejlépe mikrobiologické vyšetření nebo imunoblot, Elisa je nanic. Výše popsané problémy pasují na nedoléčenou boreliózu ve 3. stádiu, kdy je ale už velice špatně diagnostikovatelná, protože tělo v této fázi prakticky neprodukuje protilátky. Doktoři ji potom mylně zaměňují za jiné nemoci.

betaraybill*

No jídelníček jsi popsal skvěle *smich* Vážně sežeru defakto každý hnus hlavně když mi chutná a pálivá jídla přímo žeru (žrádlo z kfc už mi nepřijde vůbec pálivé) a zapíjím to vážně slazenými nápoji. Nejraději mám kofolu nebo zonku malinovou i když převážně piju sirupy. Zeleninu mám nejradši asi hranolky (no co jsou z brambor) a abych žral nějaké saláty no co jsem kráva? Fuj jáhly nežeru.

Ale jinak bohužel těmto když to tak řeknu kydům o překyselení nevěřím. Ten test na boreliózu by musel dělat doktor z krve co? Tak to nic. Po doktorce i když je hodná nic takového nechci. Hlavně má novou sestřičku a bojím jak by mě píchala. A když kyselé tak kyselina se zneutralizuje nějakou zásaditou látkou ne co si tak matně pamatuju z chemie a rádoby naučných programů v televizi. Takže stačí vypít, sežrat něco zásaditého?

Co tě tedy přivedlo ze slepé koleje na které jsem? Ta pavěda o překyseleném organizmu, nějaké východní léčitelství a jiné nesmysly?

Už jsem Ti odpověděl co mě přivedlo ze slepé koleje - začal jsem přemýšlet. Dokud si neuvědomíš, že vše má nějakou příčinu, nikam se nepohneš. Vždy lze najít spojení příčina - důsledek. Nevěříš kydům o překyselení - dobře. A jak vysvětlíš, že někteří lidé jsou zdravotně zcela vyřízení a jiní žádnými zdravotními problémy ve stejném věku netrpí? Logicky zde přece musí být nějaký rozdíl když jako malé děti na tom byli všichni stejně? Zkusím to jinak - proč si myslíš, že v ZOO umírá tolik zvířat mnohem dříve, než by zemřely v přírodě? Každý ti řekne, že je to nevhodnou stravou - např. v Praze poslední dobou zdechl jakýsi opičák, slon a papoušek. Mravenečníkovi dávají nějakou břečku do kýblu, přitom jeho trávící systém je uzpůsoben jen na termity. Nebo jinak - proč se dřív generálkovaly motory Jawa a ČZ po 6000 km a dnes vydrží mnohonásobně víc? Protože dnes se používají mnohem kvalitnější oleje.

A stejné je to s lidským organizmem. Když se budeš cpát hnusy, po kterých by se zblilo prase, zničíš se stejně jako ten motor mnohem dříve než ostatní s tím rozdílem, že u člověka nelze provést generálku. To co pravidelně jíš jsou defakto jedy, které ti poškozují orgány a blokují vstřebávání živin z jídla. Když se chceš pomalu a bolestivě zabít, tvoje věc. Možná ti to dokonce vyhovuje - můžeš se vymlouvat, stěžovat si, tvářit se že za svůj špatný zdravotní stav nemůžeš. Nebo můžeš začít myslet, přemoct lenost a být zase pánem svého života. Tvoje volba.

hodnocení

0x
Tak ja fnukat nebudu... Jsem nedelnatko a cely muj zivot je prozaren sluncem, stestim a pohodou. Zkus byt na tom lepe nez ja. Nebo ses sragora?

hodnocení

0x

Možná to bude znít neskutečně, ale hledej radost v maličkostech. Na jaře, až uvidíš první sněženky, první vlaštovky, které se k nám vrátily, v zimě třeba, až začne padat první sníh. Někdo se na Tebe usměje, třeba při nakupování. Bude Ti teprve 20, jsi mladý a mládí, to je cenná devíza. Mě čeká umělé koleno, hned bych s tebou měnila.Kdyby mi bylo 20 jako Tobě, věř mi, že bych si dokázala najít štěstí i v maličkostech. /rodina mi pochválí nedělní oběd, manžel mě pochválí, že mi tyhle šaty sluší.../ Nebo že jsem konečně jednou správně zacoufala do garáže. *smich*

A holky? Těch ještě budeš mít. Jen nebuď bolestínský, nelituj se a hledej pozitivní stránky života v maličkostech. Slaboši a ukňouránci nejsou v kurzu, děvčatům se nelíbí.

A pod vlak neskákej. Vnuk si jde za svým snem, končí teď devítku, udělal přijímačky na železniční průmku a jednou by rád dělal právě fíru. Tvrdí, že je to krásné povolání, i když zodpovědné. Přece bys někomu takovému, kdo je na rozdíl od Tebe pozitivně naladěný a má život rád, nekazil jeho nadšení z povolání a neskočil mu pod stroj. To bys teda byl padavka!

Dneska ti chlapi prd vydrží, teda aspoň někteří. Nepřeji Ti nic zlého,ale někdy je potřeba, aby život člověka pořádně skřípnul. Protože teprve pak si začně vážit, toho, co má a čemu dřív nepřikládal důležitost. *bum* Jaga.

kiaaaaaa
hodnocení

0x

Jéžiš, zase další kokeš co se v sobě nimrá. No tak je ti dvacet a jeste jsi neměl holku, no a? můj přítel měl první holku ve svých 29letech, mě:) Seznámili jsme se na seznamce. Teprve ve svých 29ti letech uznal, že už by si mohl někoho najít. A já jsem moc ráda, že jsem jeho první. Užívám si jak je nepoznamenaný vztahy s děvčaty. Protože na každém se jeho partner nějakým způsobem podepíše, co si budeme nalhávat. Čím usilovněji budeš lásku hledat, tím spíše se ti bude vyhýbat. Zaměř se na sebe, měj se raději, protože to jak se cítíš vyzařuješ i na venek. O tom žádná! Když budeš sám se sebou spokojený, přitáhne to pozornost okolí.

bruk600*
hodnocení

0x

Někde jsem se setkal s informací, že během světových válek nebyly mezi civilním obyvatelstvem skoro žádné sebevraždy. Proč asi? Protože museli den za dnem bojovat s hladem o přežití a ještě si museli dávat pozor na fízly. Nyní jsou základní potřeby relativně snadno dostupné a tak se musíme ničit jinak. Není to taky trochu z nudy, kdy máš moc času se drapat ve svém nitru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]