Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která písnička od Beatles je nejméně známá?

Od: jajajaa odpovědí: 9 změna:

Která písnička od Beatles je NEJMÉNĚ známá?

Trošku netradiční dotaz, ale zajímají mě vaše znalosti!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Copak může mít vůbec tento dotaz nějakou smysluplnou odpověď? Je to individuální záležitost a tím spíš vzhledem ke skutečnosti, že každé jejich album obsahuje většinu vesměs hitových písniček.

Pro mě osobně to budou nejspíš skladby z White Album nebo Magical Mystery Tour

iz*
hodnocení

1x

Ta, kterou zná nejméně lidí ...

jajajaa
hodnocení

Samozřejmě odpověď neznám, mě jenom zajímalo, jaké píničky od Beatles jsou vám všem nejméně známé...jestli tu budete psát...love me do :) nebo spíše něco jako 12 bar original...z anthology...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a Vy znáte odpověď? Má být tato otázka testem? Ale, patrně by to mohla být nějaké písnička, která se vůbec nedostala na veřejnost. Možná jen nápad ve studiu, který nebyl dokončen nebo byl zavrhnut. Možná je to písnička, kterou kapela převzala od jiného interpreta, který s ní byl úspěšnější, ale v podání The Beatles to zapadlo. Doufám, že pokud znáte odpověď, tak se o ní podělíte. Zdravím!

doplněno 15.06.14 23:07:

ivzez - Vaše odpověď je až geniální a při tom vlastně jednoduchá!

doplněno 17.06.14 23:03:

Škoda, že není otázka položená trochu jinak. Já od The Beatles snesu všechno, ale když slyším tuto píseň, tak mám pocit, že snad přijela pouť a komedianti táhnou městem .

tiffany*
hodnocení

0x

Mám někde LP desku Beatles rarities, nebo tak podobně, tam by se možná nějaká hodně málo známá našla. Netroufám si odhadnout, která by to mohla být.

rv*
hodnocení

0x

Je to písnička "Song for the fish" Neznáte ji vy, neznám ji ani já a nezná ji asi ani nikdo z Beatles.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já si myslím, že u Beatles to je hodně různorodé a záleží na tom, jak hodně se jejich písně komercionalizovali ( to je příšerný slovo) :) Jsou samozřejmě hity, které obrátili svět naruby, jsou skladby, které se proslavily provokativním textem, nebo názvem ( I am the walrus ). Ulítlé surrealismy tipu Glass onion, Octopus´s garden, Yellow submarine. No a potom takové ty skladby, které byly na deskách které zůstaly ve stínu hitů a to by mohly být ty " nejméně známé". Já mám třeba tyhle písničky nejradši, protože jsem je začal objevovat až po nasycení se hitovek a beatles mě stále ne a ne omrzet. Například: Hey Buldog, Mr.Moonlight, A taste of honey. Ale to asi není pro opravdové fandy Brouků taky nic neznámého. Takže asi záleží jen na tom koho se ptáte ;)

Zeptat se dnešní mládeže, tak většina ani nebude vědět kdo to jsou ti Beatles :-D

sonyboj*

Ano, pokrok nikdo nezastaví a bohužel, z lidí se stávají prachsprostí konzumentim závislí na komerci. Když se dnešní mládeže zaptáte, kdo to byli Beatles, jsou schopní to vyhledávat v entomologickém slovníku. Když se jich ovšem zeptáte, kdo jsou to One Directions, odpoví vám 90% z nich chybně, že nejlepší kapela na světě, a zbývajících 10% ani neví, co je to za svrbínky. Je to asi tak, jako se ptali v době největší slávy Beatles našich babiček a dědů, jestli znají Beatles a oni odpovídali, že to jsou nějací chuligáni a vandalové s dlouhýma vlasama. Dělej, co dělej, prdeli neutečeš... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]