Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Je mi 20 a už od 16 mám přítelkyni. Je to má první holka. Je super, hodná a nekuřačka což jsem moc rád. Těch už moc není. Jenomže jak jde čas, občas a čím dál častěji začínám mít pocit a chuť zkusit něco jiného a jinou holku. Nejsem ten typ "děvkaře". Přítelkyni podvést nechci a nechci jí ani ublížit. Nejlepší by bylo kdyby to ona cítila stejně a dali jsme si na nějaký čas pauzu a pak spolu založili rodinu. Ona je ten typ se kterou bych chtěl mít dlouhodobý vztah a rodinu. Co by jste dělali na mém místě vy?
Má rada zní :Važ si dobrého bydla ! Pokud uhneš z cesty,není cesta zpět ! Už nikdy by váš vztah tak dokonalý jako doposud.Přišly by na řadu výčitky,lži a faleš.Takové to :co kdyby a kdyby náhodou a proč,atd.,atd.Do smrti by sis vyčítal,proč jsi tak skvělou holku opustil,či naopak ! ! !
doplněno 15.06.14 15:23:A víš,co se ti s největší pravděpodobností stane? Budeš nakonec žít s potvorou,která s tebou bude mávat a cvičit podle svého...Nemusíš tomu věřit,ale Boží mlýny melou...
Tak na tohle žádná normální rozumná holka nepřistoupí. Zvláště, pokud Tě má ráda.
Ty uvažuješ o rozchodu,pak že se zase dáte dohromady a založíte rodinu. Evidentně nevíš, co vlastně chceš. Máš ji rád, jsi rád i, že je nekuřačka a proč tedy hledat nějakou další? Proč to mezidobí? Rozejdete se na čas, Ty si budeš užívat, ona taky. Až potud je všechno v pořádku. Ty se s ní budeš chtít dát znovu dohromady, abys založil rodinu a najednou zjistíš, že ona mezitím už rodinu založila. Jenže s jiným a jinde. A budeš namydlenej! To jsi tak jistý, že ji nyní zapudíš, za rok třeba kývneš prstíkem a ona poslušně přiběhne? To bych chtěla vidět. Možná, že to tak je nanejvýš v telenovele.
Zdáš se mi dosud velmi nevyzrálý. Je Ti pouhých 20 let, od 16 máš pořád stejné děvče a už to pociťuješ jako určitý stereotyp. Měl jsi začít vážnou známost později - tak ve 20 -23 letech. Už bys byl zodpovědnější, vyzrálejší a nejrajcovaly by Tě sexuální příběhy Tvých kamarádů. Mimochodem tak z 80% smyšlené.
Pokud se Ti dívka líbí, rozumíš si s ní a máš ji rád, nehledej jinde, nešilhej po jiných luzích. To nejlepší najdeš zaručeně jen u ní. Znáte se 4 roky, rozumíte si /jinak byste spolu tak dlouho nevydrželi/, tak buď rád, že máš příjemné a hezké děvče, které k Tobě něco cítí. Jaga.
Jinak by mohla pomoci pláčačka na mouchy. Párkrát přes záda. Přes Tvoje.
Ze života: chodili spolu od ZŠ, po státnicích na VŠ si také dali pauzu, že potřebuje muž zkusit něco nepoznané, ne, nevrátili se k sobě, než uběhl rok čekal on dítě s jinou a ona měla jiného. On se rozvedl velmi brzy a pokud vím, žije sám, občasné přítelkyně, ona žije se svým manželem a mají 3 dospělé děti. No, tak buď na to zapomeňte a buďte rád, že jste našel ženu se kterou chcete mít rodinu, nebo si někde užijte to nepoznané a nikdy o tom nemluvte, máte naději, že se to neproflákne.
Zdravím. Není důležité, co bychom dělali my, ale co uděláte Vy. Vztah je záležitost vás dvou. Ale já bych to řešila především tím, že bych si s partnerem v první řadě na rovinu promluvila. Ale pokud Vy sám uvažujete o rozchodu, protože si chcete život užívat a experimentovat, pak byste měl počítat s tím, že to může být rozchod jednou pro vždycky. Děvče na Vás určitě nebude čekat, pokud má na věc jiný názor, než Vy. To musíte zjistit..Ale myslím si, že jste mladý a určitě je v pořádku, že chcete něco zažít a užít si dřív, než se usadíte a pořídíte si s někým rodinu (obráceně by to bylo horší). Ujasněte si, co chcete, poznávejte, žijte...Třeba přijdete na to, že to nejlepší děvče pro život už jste měl (máte). Anebo naopak...Ale k tomu děvčeti buďte férový a jednejte s ní upřímně za všech okolností!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.