Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet u equa bank

Od: helena89* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si založit účet u equa bank, líbí se mi, že se neplatí žádné poplatky a výběry jsou zdarma. Má s touto bankou někdo zkušenosti? :)

Děkuji,

Helena

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Nejlevnější- účet zdarma má fio. U equa bank se platí 99 Kč měsíčně u běžného účtu. Nic se ale neplatí za předpokladu, ze máte na ucte 100 tis min, nebo příchozí platba je vyšší nez deset tis v měsíci anebo aktivně využíváte kartu, tuším tři nebo čtyři platby provedené v měsíci. Ne výběry z bankomatu. K běžnému účtu si můžete v bankovnictví vytvořit spořící účty v různých měnách - USD, EUR, CZK. Tyto měny můžete vytvořit i u běžného účtu, potom máte multimenovou kartu. Pokud máte na účtu eura nebo dolary a platíte kartou treba na netu nebo v zahraničí, platba se automaticky provede v této měně. Pokud nemáte tyto měny, platba se provede z korunoveho účtu dle konverze podle aktuálního kurzu.
doplněno 07.07.14 22:31: Oprava - součet prichozich plateb přesáhne 10 tis v měsíci.

gregor*
hodnocení

0x

ano mám zkušenost. Již rok a půl je to moje hlavní banka a naprostá spokojenost.

pokud potřebujete něco konkrétního, možná budu vědět.

hodnocení

0x
Mám účet u nich dva roky a taktéž jsem spokojený. Momentalně na trhu nejlevnější účet.

helena89*
hodnocení

Děkuju za odpovědi, myslím, že do toho půjdu, podmínky pro vedení účtu zdarma mi přijdou v pohodě, s tím určitě nebudu mít problém. Navíc jsem si teď všimla, že v zahraničí mají ýběry jen za 9Kč, to se teď bude hodit :)

stirecek*

Když si v bankovnictví přidáte ještě eurové a dolarové účty, múžete vybírat zrovna tu měnu kterou potřebujete. Ovšem musíte si ji dodat na ten účet nebo směnit. Letos je kurz velice nevýhodný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]