Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřetáhnu pokožku přes žalud

Od: annymous odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, v září mi bude 15 a při stopoření penisu nepřetáhnu pokožku přes žalud. Vršek pokožky je moc úzký. Mám to nějak řešit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Dobrý den. Jako, že nepřetáhnete předkožku? Děláte si legraci? To je naprosto běžné, přiznám se Vám, že jsem to měl také, ale to už jste měl dávno řešit! Respektive Vaš rodiče, které si toho měli všimnout už, když jste byl miminko a měla na to přijít hlavně dětská lékařka! Bohužel to musíte řešit teď, co je sice nepříjemné, ale není to nci strašného. Jde to, že se musí chirurgicky oddělit předkožka od žaludu. Je to banální zákrok, ale musí se udělat!

hodnocení

1x

Říká se tomu předkožka. Trénu, zkoušej, pomalu, né násilím, né tak aby to bolelo.

Když ani časem nepůjde, řeší se to jednoduchým chirugickým zákrokem - nastřižením předkožky.

doplněno 13.06.14 15:13:

Taky mi to hrozilo, ale teda už někdy ve čtyř letech, nakonec se to "rozhýbalo" :)

mimochodem... jak se umýváš, když se tam nedostaneš?

hodnocení

0x

Řešit včas, jinak pak problémy při sexu (např. přetržení uzdičky).

Více zde: search.seznam.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Ano, řešit. Navštivte urologa, ten po vyšetření určí další postup.
Již se to řešilo i na poradně #fimosa ...

figurek*
hodnocení

0x

zachovej klid. Až budeš mít holku, pak se ti tvůj vršek pokožky rozcvičí sám od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]