Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jet?

Od: kalabra odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte. Váhám zda mám jet s přítelem k jeho známým z internetu (250 km daleko), viděli se asi 3 x za 8 let, ani si nepíšou, nevoají, jen o sobě vědí a asi toho mají nejvíc napovídáno z četu. Jede jim vařit na nějakou oslavu. Byl by rád, kdybych jela s ním, ale mně se nechce. Ráda bych byla s ním byla, ale ne za těchto okolností. Nejsem z těch, co potřebují velkou společnost, navíc neznámých lidí. Alkohol piju velmi omezeně. Je mi 45 let, těm "jeho známým" kolem 50.

Děkuji za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Řiďte se svým rozumem. Když se Vám jet nechce, nenuťte se do toho. Najděte si svůj program, přítel by to pochopit měl.

hodnocení

3x

Záleží na tom, jak jste s partnerem dlouho. Jestli už několik let, jistě Vám své příbuzné a známé již představil. Pokud tyto ne, asi to jeho moc dobří přátelé nejsou -nevídají se, nepíší si.

Navíc tam pán jede vařit, takže spíš pracovně. Nechala bych ho, aby jel sám. On se s nimi asi moc nezná, jen po netu, Vy vůbec. Je to spíš jeho akce. On se bude motat kolem hrnců a vy abyste si tam nepřipadala taková "navíc". Záleží ale hodně i na tom, jací hostitelé budou, věkově jste si blízko.

Pokud je to rozumný člověk, jistě Vás pochopí. A vy se zatím v jeho nepřítomnosti bavte tak, jak jste zvyklá. Být na vašem místě, navštívila bych akvapark. To je daleko lepší, než nějaké bujaré oslavy. Jaga.

hodnocení

3x

Pokud se Vám nechce,stačí to příteli říci na rovinu.Na tom přece není nic špatného.Obzvláště,pokud jste introvertka.Nebojte se v životě říkat "ne."Je to důležité.Řekněte mu,že mu budete držet palce,aby uvařil přímo skvěle a Vy,že půjdete třeba na kávu ke kamarádce...

sebod*

No, a já mám zase tu zkušenost, že když se mi někam až tak nechce a nakonec jedu, tak je to nakonec moc fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]