Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké oblečení si vzít na pohovor?

Od: marek999 odpovědí: 4 změna:

Jak mám přijít na pohovor na pozici řidič-osobní asistent? Mám na mysli, jaké oblečení si vzít. Vůbec nevím a na pohovor jdu poprvé v životě. Předem děkuji za případné rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

3x

kalhoty a košili... slušné ČISTÉ boty (ne tenisky)... učesaný a oholený, navoňěný (decentně)

hodnocení

2x

Vezměte si nějaké hezké,decentnější kalhoty,třeba pláťáky a k nim buďto polo tričko /bez nápisů/,nebo polokošili.Žádné křiklavé barvy *stop*

doplněno 13.06.14 11:20:

Prosím Vás,kdyby jste šel na pozici ředitele nebo managenera,učitele...Tak by se tam ten oblek hodil.V tomto případě ne.

cobrak*
hodnocení

2x

Dobrý den. Dovolím si trochu nesouhlasit s ostatními rádci. Jde totiž o to, do jaké firmy se hlásíte a pro koho tuto službu budete naplňovat. Pokud budete rozvážet rohlíky a občas vozit mistra z pekárny na školení, tak opravdu můžete přijtít kraťasech a triku. Pokud ovšem budete tuto činnost vykonávat pro generálního ředitele nějaké velké softwarové společnosti, počítejte s tím, že po Vás budou chtít po celou dobu, co budete pro ně pracovat, také, abyste slušně reprezentoval. V tom případě Vám nezbyde nic jiného, než si vzít oblek. Asi si umíte představit, jak by vapadalo, kdybste vezl generálního ředitele na pracovní schůzku Superbem a pak vylezl v montérkách ;) Teď jsem to trochu předhnal, ale snad mi rozumíte.

janplinto*
hodnocení

0x

Oblek ze stojanu a kravatu do 500 Kč. Ať vidí, že o práci máte zájem a jste ochoten ledacos podstoupit, například dodržet dress code i v teplém počasí.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]