Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s cenovou kalkulačkou

Od: kabod* odpovědí: 4 změna:

dobrý den,mám dotaz na cenové kalkulačky ušetřeno.cz a jiné,týkající se změn odběratele plynu a elektřiny. Jaká je serioznost...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

timkim*
hodnocení

3x

Seriozní možná kalkulačky jsou, ale má to ale. Člověk nikdy nevidí to zákulisí malých společností. Je to to samé jako s povinným ručením. Nízká cena neznámé, nebo malé společnosti bude mít jistě někde zádrhel (smlouva na 5 let bez možnosti odstoupení, nebo vysoké pokuty při nedodržení smlouvy...) Každopádně bych se v nepřeberném množství zaměřil na již známé a prověřené firmy.

paw*
hodnocení

2x
Serioznost je takova, ze vam stejne nezbude nic jineho nez obvolat vytipovane dodavatele a pak si vzit velky papir a malou tuzku a spocist si to pro jistotu sama.

hodnocení

2x

Nejvic spokojenej jsem byl s energiejenda.cz/... nebo vlastni pocitani.

iz*
hodnocení

0x

Spolehlivá a nezávislá bude pouze kalkulačka, kterou si vytvoříte sám (používám Excel/Scalc). Zabere Vám to nějaký čas, ale pak už jenom při změnách cen dosadíte změny a kalkulačka Vám vše propočte a porovná.

Ceníky doporučuji postahovat z webů společností, o kterých uvažujete.

O srovnávačích cen slýchám dost pomluv, kterým nevěřím. Ale vím, že webové aplikace nemohou zohlednit všechno, co mne zajímá. Proto dávám přednost vlastnímu propočtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]