Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autocamp - Vranov

Od: heterak® odpovědí: 4 změna:

Jak funguje autocamp na Vranovské přehradě?

Je potřeba se tam předem rezervovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, podle provozních podmínek to tak vypadá. vranovska-plaz.cz/...

Co jsem se bavila s některými brigádníky, tak min. půlka chatek je na prázdniny již obsazená a stále volají zájemci, pokud jedete třeba karavanem, tak mají poměrně omezenou kapacitu (80 míst). Skoro každé léto je kemp narvaný k prasknutí, takže radím ano, rezervujte. Jet na blind se nemusí vyplatit a s sezóně se tam volná místa fakt hledají těžko.

Záleží ovšem také na stavu vody, pokud voda kvete, jak už se někdy o prázdninách stalo, je kemp poloprázdný.

doplněno 12.06.14 20:00:

Wampíku, to je:) A co teprve nějaká soukromá chatka pod stromy kousek od přelideněné a překřičené pláže, ve studené vodě kyblík s pivečky a posezení na verandě... no úžasnééé*placni*

Odjakživa mě mrzí, že tam žádnou chatičku nemáme.:(.

Martina *palec* A já dodám,je tam krááásně :)

hodnocení

Mám na mysli pokud dojedeme osobním autem,kterým vjedeme přímo dovnitř a vedle si postavíme stan (pro 2 osoby)

Taková možnost nabídky rezervace tam není...

martinaa*

S rezervací si v tomhle případě nejsem jistá, zde jsou ceníky, a jsou tam uvedené jak malé, tak velké stany. A protože i stany jsou kapacitně omezené a může se Vám stát, že přijedete do takového návalu, že se prostě nevejdete, zkuste si raději zavolat na uvedené kontakty.

doplněno 12.06.14 20:06:

vranovska-plaz.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]