Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokládání o zaplacení alimetnů

Od: monshery* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, máte někdozkušenost s tím, že by jste nosili(složenky, podepsané listy o převzetí) atp.na nějaký úřad? Je to akutní, přítelovi došla obsílka od soudu, že dluží výživné a když jsme volali jeho bejvalce jak je to možné, tak se strašně divila a plácala něco o tom, že je musela někam dokládat a že je všechny má a donese je na soud, ale pak jí asi někdo poradil ať to nedělá a ona momentálně už vše popírá. Zajímalo by mě, kam to mohla nosit? Hlavně Davídka už u sebe rok nemá, máme ho v péči my a ona nemusí platit žádné alimenty a mi jí musíme doplácet dlužnou čásku, která není? (ta osílka přišla už v roce 2012), až do teď jsme se odvolávali, ale už není kam. Prostě bez dokladů jsme úplně nahraný a ty my právě nemáme, proto bych potřebovala zjistit, kam je mohla nosit a případně na příslušný úřad dojít a zkusit, zda by mi nedali kopie těch dokladů. Díky moc za každou radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také zdravím. Napadá mne, zda nedokládala veškeré příjmy na úřad k vůli pobírání některé ze soc. dávek. Já bych se zkusila zeptat právě na sociálce. Ale záleží na jak ochotného úředníka narazíte, abyste získali tyto potřebné informace...

hodnocení

1x

Pokud přítel platil výživné na poště,měli by tam schovávat složenky 3 roky zpětně. Zkuste se tam zeptat,daly by se okopírovat.

Řekl bych že asi déle jak třiroky,taktéž banlka včechny transakce!Takže pokud ji to nedával bez dokladů z ruky do ruky tak musí být záznam od transakcích!

hodnocení

0x

přítel by měl mít náký doklad jak výživné platil,složenku,výpis z ůčtu atd pokud nic takovýho nemá řek bych že má problém protože pokud mu to bejvalka zapře a on to nebude moct u soudu prokázat tak si soud asi smlsne

olaf71*

platit alimenty bez dokladu, je jasná "sebevražda"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]