Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s evidencí na úp

Od: macek2 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Mám trvalé bydliště jinde než se zdržuji a potřebuji se přihlásit na úp už jsem byla v místě bydliště jednou a bylo mě řečeno že při každém jiném zaevidování na úp už můžu docházet v místě bydliště kde se zdržuji a dneska jsem tam byla a oni mě poslali do místa bydliště. Jestli můžete poradit jak to tedy je děkuji Marcela

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Tak, jak píše Janča. Zaevidovat se musíte jako uchazeč o zaměstnání na ÚP dle svého trvalého pobytu. Tam se musíte dohodnout na tom, že na schůzky budete docházet v místě Vašeho skutečného pobytu.

hodnocení

0x

první registrace do evidence má být v místě trvalého bydliště. Při této návštěvě řeknete že chcete chodit na úp v místě skutečného pobytu. ÚP si vás sám převede na pobočku kde se zdržujete. Jde to po domluvě

Poslali Vás tedy na úp v místě kde "fyzicky" bydlíte? Tak je vše v pořádku? V čem je problém?

macek3
hodnocení

No právě že už jsem byla v místě trvalého bydliště a tam jsem byla přesunuta na místo kde se teď zdržuji a ona dneska řekla že musím jít zpátky do místa trvalého bydliště tak nevím díky za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]