Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat co mam udělt pro to abych vydal knížku? Mám ji napsanou a nevim co s ní dal ... Kde a ke komu mam zajit? (v případě kolik mě to bude stát) díky
Zdravím, KOPII rukopisu, v žádném případě ne originál, můžeš zaslat spolu s průvodním dopisem doporučeně přímo na adresu jakéhokoli známějšího vydavatelství, co najdeš na internetu (cca 65,-kč na poště), případně jej tam zanést osobně (0,-). Taky je dobré se podívat, co které nakladatelství preferuje, některé učebnice pro školy, jiné odborné knihy třeba o přírodě, technice, a další zase dívčí romány.
Raadce, vždyť jsem ti to napsala. Najdi si zprvu možná nějaké méně známé nakladatelství, posílá do nich knížky spousta začínajících spisovatelů, a když se jim rukopis bude líbit, tak ho vytisknou, i třeba v minimálním nákladu.
doplněno 10.06.14 18:37:Ne, mailem bych nic neposílala. Buď poštou, anebo osobně, což mi přijde lepší. I když někdo možná napíše, že nakladatelství nemá čas na každého pisálka, co jde kolem s rukopisem.
Málokteré nakladatelství půjde do rizika vydat neznámé dílo neznámého autora. Jednodušší je vydání vlastním nákladem
Tak s tím nesouhlasím, já jsem nedávno vydával knihu přes cpress a bylo to celkem v pohodě. Pošle se náhled knihy, oni se na interním setkání domluví, zda má smysl se do toho pouštět. Pak se uzavřou smlouvy atd a je to.
Před tím jsem zkoušel vydávat knihu sám a pokud na to nemá člověk čas tak to nejde. Pořád chodit na poštu a posílat, nebo se domlouvat s knihkupectvím je neuvěřitelně složitý proces.
No a oto mi jde moc ti děkuji a potřebuji vědět jak a v jaké formě si poslal ten nadhled knihy jak si psal?
Mam to u sebe napsané celou knihu v 8 sešitech e nevim jak dal ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.