Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s různými studentskými účty. Doteď jsem byla u České spořitelny, už delší dobu uvažuji u odchodu. Minulý týden mi přišlo oznámení, že můj stávající typ účtu se ruší a zaniká také nárok žádat o příspěvek na ISIC kartu. Zvažuji tedy přechod k jiné bance. Tabulky nabídek si samozřejmě najít umím, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti a doporučení. Opravdu se vyplatí nové menší banky (Equa, MBank...)? Slyšela jsem, že nedělají přímo studentské účty, ale i tak jsou výhodné.
Jako klient jsem poměrně nenáročná - jsem studentka (a ještě několik let budu), žádné extra operace neprovádím. Chodí mi měsíčně výplata + sem tam provedu nějakou platbu/výběr. Nepotřebuju zahraniční výběry. Jsem z Ostravy, takže bych měla mít poblíž i pobočky menších bank. Nepotřebuju platit za papírové výpisy každého čtvrt roku jako teď. Stačil by mi jeden roční výpis a nebo klidně i žádný.
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.