Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urážky po rozvodu

Od: hanz11* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím o radu...je to již více než púl roku od rozvodu, ale od bývalé manželky mi neustále chodí urážlivé a nechutné smsky a e-maily na mně a mou rodinu. Dá se s tím něco dělat nebo mám vše ignorovat?

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

3x

ignorovat... (za mne)

jinak je to stalking a můžete s tím na policii... ale já bych se nad to povznesla a vždy si řekla "no jo, chudí duchem..."

(osvědčilo se mi to)

danys*

myse, přečtěte si, co to stalking vůbec ve skutečnosti je než začnete radit blbosti!

Pokud s tím chcete něco dělat, pak oznámit na policii - jedná se o přestupek proti občanskému soužití. Věc skončí ve správním řízení a paní zaplatí měnší obnost za správní řízení + sankci.

hanz11*
hodnocení

hodnocení

0x

Představte si kanystr s benzínem a oheň.Čím více budete lít benzín do ohně tím lepší bude hořet.Telefoní hovory nebrat,SSM nečíst hned mazat. Po nějaké době když od Vás nebude žádná reakce přestane ji to bavit.

hodnocení

0x

Jasná věc, nereagovat,ať se ženská bláznivá vyblbne,meily z její adresy blokovat, na sms si nainstalovat do telefonu black list a bude klid,

hodnocení

0x

Zdravím. Vím, že je to obtěžující, ale i já se přikláním k názoru, nereagovat, nečíst...Ušetříte si spoustu nervů a času...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]