Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechal jsem si skrze internetový eshop udělat vlastní potisk na tričko.
Potisk jsem si vytvořil v jejich kompozéru, dle všech jejich pravidel a tričko s mým potiskem nechal vyrobit.
Dnes tričko přišlo, ale bohužel potisk není totožný s tím, který jsem si vytvořil u nich. Chybí jeden velký a podstatný nápis, který měl být přes polovinu přední strany, a který mě samozřejmě stál o 200,- Kč navíc. Navíc potisk je velmi nepěkně udělaný (fotkou to není, byla poslána v co možná největším rozlišení)
Na jejich stránkách mám u objednávky i náhled mého návrhu, a ten je zcela správný, dle mého návrhu, avšak samotné tričko, které dorazila, už ne.
Mám právo na vrácení daného zboží, jelikož neodpovídá mé objednávce a tudíž vrácení celé kupní částky?
Díky za info.
Nový občanský zákoník sice říká,že při objednání zboží po internetu,které bylo upraveno podle Vašeho přání,není nárok na vrácení do 14 ti dnů bez unání důvodu. Už ale nená¨í přímo řešeno,jak postupovat ve Vašem případě. Proto lze postupovat podle obecných zásad,kdy jsem si něco objednal a dodaná věc není podle objednávky. Nepůjde tedy přímo o vrácení věci,ale o reklamaci. Pokud máte nějaký důkaz,že tričko neodpovídá objednávce,podejte u dodavatele písemnou reklamaci,ve které navthněte buď odstoupení od smlouvy / v té přičíst i náklady na poštovné/,slevu a nebo opravu. Dodavatel má na opravu 30 dnů,které pokud nedodrží ,musí vrátit automaticky peníze. Veškerou korespondenci i odeslání věci dokladovat. Pokud chcete více: makon@asociace-sos.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.