Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna výkonu práce

Od: znamenko* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

ocitla jsem se v situaci,kdy jsem oznámila návrat do zaměstnání po rodičovské dovolené a bohužel mě tam nechtějí a hledají jiné možnosti jak ukončit již naší spolupráci. Jednou z nabídek,kterou mě udělali,je ta,že mě chtějí přeřadit na jiné pracoviště,kde bych vykonávala sice stejnou práci,ale je v jiné části města a mě bohužel více vzdálená. Dojíždění do zaměstnání by bylo pro mě složitější a rozhodně časově náročnější.

Moje otázka zní: Může mě zaměstnavatel přeřadit natrvalo na jiné pracoviště,byť je ve stejném městě?

Moc děkuji předem za Vaše rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nemáte-li v pracovní smlouvě jako místo výkonu práce sjednáno konkrétní pracoviště, může Vám zaměstnavatel nabídnout sjednaný druh práce v kterékoliv své provozovně (máte-li např. sjednáno město, může to být klidně na druhém konci).

------- Já bych doporučila se se zaměstnavatelem dohodnout. Maminkám s malými dětmi se dnes hledá práce těžko, Vy máte štěstí, že se máte kam vrátit.

tomibender*
hodnocení

0x

Záleží, co máte uvedeno ve smluvě jako místo výkonu. Já tam mám třeba jen Plzeň, tak mi může zaměstnavatel poslat pracovat kamkoliv po Plzni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]