Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ocitla jsem se v situaci,kdy jsem oznámila návrat do zaměstnání po rodičovské dovolené a bohužel mě tam nechtějí a hledají jiné možnosti jak ukončit již naší spolupráci. Jednou z nabídek,kterou mě udělali,je ta,že mě chtějí přeřadit na jiné pracoviště,kde bych vykonávala sice stejnou práci,ale je v jiné části města a mě bohužel více vzdálená. Dojíždění do zaměstnání by bylo pro mě složitější a rozhodně časově náročnější.
Moje otázka zní: Může mě zaměstnavatel přeřadit natrvalo na jiné pracoviště,byť je ve stejném městě?
Moc děkuji předem za Vaše rady.
Nemáte-li v pracovní smlouvě jako místo výkonu práce sjednáno konkrétní pracoviště, může Vám zaměstnavatel nabídnout sjednaný druh práce v kterékoliv své provozovně (máte-li např. sjednáno město, může to být klidně na druhém konci).
------- Já bych doporučila se se zaměstnavatelem dohodnout. Maminkám s malými dětmi se dnes hledá práce těžko, Vy máte štěstí, že se máte kam vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.