Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jmeno majitele uctu v bance

Od: morave* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,chci se zeptat,kdyz mi nekdo da bank. ucet, mohu zjistit nejak jeho jmeno? Napr. v bance mi to reknou? dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Neřeknou, proč by měli? Pošlete mu něco a možná se to objeví ve výpisu, nebo v ten moment se ptejte.

np
hodnocení

0x

K čemu to je důležité, vědět komu účet patří, když vám někdo dá číslo účtu a máte tam nejspíše poslat peníze.

hodnocení

0x

Marave, musel byste prokázát právní nárok na tuto informaci. Jinak ne. To by pak mohl každý z aukra dělat databázi lidí...

sebod*

Tak já mám jinou zkušenost. Jestliže vkládám peníze přímo na účet, tak se mi často stane, že bank. úřednice řekne : "příjemce firma (pan) ABCD?". Takže se jméno dozvím.

I to je možné, ale zkus se jí zeptat, zdali Ti řekne majitel účtu 01234/75665777/0100

Hezký víkend..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]