Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za co vše se platí

Od: jasan® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu,má někdo zkušenost jak to chodí s poplatky osobního účtu u ERA spořitelny?Prý je tam vše zdarma,i platební karta.Je to opravdu tak? Děkuji, jsem u ČS a tam platím nehorázné peníze za vše.Chtěl bych přejít jinam ale moc se v tom neorientuji.

,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Musíte si vybrat dle Vaší potřeby účtu.

mBank, AirBank, FioBank..

toť vše banky kde neplatíte za standardní služby, a ještě úročí peníze (některé)

doplněno 09.06.14 17:37:

Já neplatím nic, banka platí mě úroky.

iz*
hodnocení

2x

Já u Poštovní spořitelny platím 50 Kč měsíčně. Vše vyřizuji přes internet nebo přes bankomat. Karta, veškeré platby, jednorázové i trvalé příkazy jsou v ceně za vedení účtu (zmíněných 50 Kč).

Pokud by průměrný zůstatek na účtu neklesnul pod 15.000 Kč, měla bych účet kompletně zdarma (nic nevyřizuji na obchodních místech).

Viz: ERA online účet (sazebník)

hodnocení

2x

Jsem také u Poštovní spořitelny - Era. Platím jedině 8 Kč měsíčně za vedení účtu. Jinak nic. Výběry peněz v bankomatech ČSOB jsou zdarma.

Jedinou podmínkou je ta, o níž se zmínila Ivzez. Musím mít neustále na účtu minimální zůstatek 15 tisíc korun. Protože jsem člověk, který myslí na zadní kolečka /co kdyby se rozbila, nedej bože pračka, lednička, auto.../, snažím se nějakou rezervu mít a tak problémy s Erou nemám a vyhovuje mi to. Jaga.

hodnocení

0x

Tak u Ery platíte také. Za vedení, za výběry, za odchozí peníce, atd. Zde si nepolepšíte.

buss
hodnocení

0x

Jděte na erasvět, najděte ceník a víte to přesně. Najděte ostatní a srovnávejte.

zwiki*
hodnocení

0x

Určitě si polepšíte,když z ČP odejdete.V Era platím účet kolem 35 Kč.Také jsem odešel z ČP a jsem spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]