Nejste přihlášen/a.
Zdravím, co je lepší, na nabídky práce, kde není přesně stanoveno, jak se hlásit o uvedenou práci, nejdříve volat nebo posílat životopisy. Zdá se mi, že, když pošlu životopis, tak se to mezi těma ostatníma ztratí - ten můj životopis...
Volat, příp. zajít osobně. Nebo volat a domluvit se na zaslání životopisu - v emailu uvédst v úvodu - "na základně dnešní telefonické domluvy ...".
Jenže někteří telefonický kontakt nedávají. Já do teď posílala jen životopis s průvodním dopisem v těle emailu - jiny se nikdo neozval ani s "litujeme, nebyla jste vybrána", v životopise toho jako absolvent mnoho nemám. Telefonovat jsem nezkoušela, ale emaily to asi nikam nevede. Nemyslím si o sobě, že jsem blbá, hloupá, nešikovná a k ničemu, ale z mého životopisu to nikdo nezjistí.
Tak to jsme na tom stejně, já také absolvent a teď také začínám schánět... Tak sem si to chtěl ověřit, jaký na to mají názor i ostatní...
Nejlepší je zavolat (když je tel.) email je nespolehlivý a navíc kdo má o práci zájem a chce jí hned,tak zavolá a nebude čekat třeba 2 dny než případný zaměstnavatel odepíše,pokud vubec,navíc email muže přijít firmě do SPAMu a tudíš si ho ani nevšimne,navíc ve SPAMu se zprávy po několika dnech smažou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.