Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepší, volat nebo poslat životopis?

Od: zivotopisvstelk odpovědí: 9 změna:

Zdravím, co je lepší, na nabídky práce, kde není přesně stanoveno, jak se hlásit o uvedenou práci, nejdříve volat nebo posílat životopisy. Zdá se mi, že, když pošlu životopis, tak se to mezi těma ostatníma ztratí - ten můj životopis...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší je všechny tři varianty společně-e-mail,tlf a naposledy osobně.Ono je to úplně jedno jeden bude proferovat elektronickou poštu,jiný tekefonicky a druhý jen osobní jednání.

V sumáru ani jedno ne,musí znamenat úspěch!

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Volat, příp. zajít osobně. Nebo volat a domluvit se na zaslání životopisu - v emailu uvédst v úvodu - "na základně dnešní telefonické domluvy ...".

zivotopisvstelk
hodnocení

Díky, taky si myslím, že tak jak píšete je to dobré dělat :)

zvidavajanca*

Jenže někteří telefonický kontakt nedávají. Já do teď posílala jen životopis s průvodním dopisem v těle emailu - jiny se nikdo neozval ani s "litujeme, nebyla jste vybrána", v životopise toho jako absolvent mnoho nemám. Telefonovat jsem nezkoušela, ale emaily to asi nikam nevede. Nemyslím si o sobě, že jsem blbá, hloupá, nešikovná a k ničemu, ale z mého životopisu to nikdo nezjistí.

zivotopisvstelk
hodnocení

Tak to jsme na tom stejně, já také absolvent a teď také začínám schánět... Tak sem si to chtěl ověřit, jaký na to mají názor i ostatní... :)

mases*

Nejlepší je zavolat (když je tel.) email je nespolehlivý a navíc kdo má o práci zájem a chce jí hned,tak zavolá a nebude čekat třeba 2 dny než případný zaměstnavatel odepíše,pokud vubec,navíc email muže přijít firmě do SPAMu a tudíš si ho ani nevšimne,navíc ve SPAMu se zprávy po několika dnech smažou :)

katka12*
hodnocení

0x

Nemyslim si, ze je napoprve dobre volat. Ze zkusenosti to HR spise otravuje a stejne vam nic nereknou. Ma smysl volat, kdyz uz jste se s HR videl a chcete aktivne vedet, jak to vypada, protoze chcete ukazat skutecne nadseni a zajem.

ivik*
hodnocení

0x

Po mých zkušenostech a po zkušenostech,kdy hledala po škole místo moje dcera,je úplně jedno,jestli volat - nevolat,psát - nepsat.Dneska je to o známostech...

buss
hodnocení

0x

Zavolat a poptat se o co se jedná, jaké požadavky majía pak případně poslat. Neztratí se, pokud zaujme!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]